Play ponuda

POTREBNA JE SAMO ČVRSTA VOLJA: / Fotka s tuluma potaknula tinejdžera da skine kile

Image
Foto: YouTube screenshot

Kada se Conor Doyle ugledao na fotografiji s jednog tuluma čvrsto je odlučio promijeniti izgled. Ni kriv ni dužan bio je metom ruganja, jednom kada se fotka pojavila na društvenim mrežama.

14.11.2015.
9:10
YouTube screenshot
Play ponuda

"Svi kažu kako su imuni na ruganje, ali lažu. Smatram se mentalno snažnom osobom, ali ovo je doista zaboljelo. Nije to tako jednostavno kao što se čini", komentirao je Conor.

shimmer fallback
shimmer fallback

A onda se uputio u bolnicu, gdje je sa stručnjacima za pretilost dogovorio strogi program mršavljenja. Kompletno je promijenio svoj život i navike. Pristao je na kontrolirane dijete, posvetio se tjelovježbi i rezultati su se, polako, počeli nazirati.

"Svi moji prijatelji vidjeli su ovu fotografiju. Imala je oko 700 lajkova, a svi su me zasipali komentarima kako sam ipak previše debel. Kada bih došao kući iz škole, pretrpavao sam se slatkišima. Jeo sam u svakoj prilici, a hodao jedva 15 minuta dnevno. U bolnici su mi potvrdili da sam pretio i uključio sam se u program mršavljenja", opisao je Conor.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kada si debeo, uvijek se osjećaš pomalo nesigurno", kaže Conor koji je na ponižavanje na internetu odgovorio jednakom mjerom. Punih godinu dana postao je fotografije koje su pokazivale koliko je smržavio.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Odgovorio sam istom mjerom. Pokazao sam im koliko je teško smršavjeti, ali i kako je to, ako imate dovoljno odlučnosti, moguće postići", zaključio je ovaj mladi Irac.

Play ponuda
Play ponuda