POSTOJI NETKO TKO TE PRIVLAČI VIŠE? / Ako me želiš prevariti, samo naprijed

Image
Foto: Flickr

Imala sam preljubnika u prošlosti. Prošla sam i svoju "dozu" samoprezira i tuge. Zbog toga sam danas jača, mudrija ali i s gardom, počinje svoju kolumnu Hanna Mallette, novinarka Elite Dailyja.

29.6.2015.
16:52
Flickr
VOYO logo

Danas, treba mi mnogo vremena prije nego što se predam nekome. Podsjećam se iz dana u dan v da to što neko drugi ne vidi koliko vrijedim ne znači kako moja vrijednost ne postoji.

Osim toga, svaki tip koji me prevario pokušao me i ponovno osvojiti. S nekolicinom sam i muljala, ali uvijek je završilo zakucavanjem posljednjeg čavla u lijes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali uvijek sam nekako sredila svoj odnos s njima. Upravo je oprost bio nešto što mi je omogućilo

Uostalom, iako se iskreno nadam da me nećeš prevariti, a definitvno mislim da ne bi smio, ali ako želiš, samo naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno te neću uzeti natrag, ali ako postoji i najmanja želja, ako želiš "ganjati" neku drugu ili makar provesti jednu noć s njom, ako ona može zagolicati tvoju maštu više nego ja, uzmi ju.

Ako će ikada postojati situacija u kojoj ćeš se osjećati kao da moraš birati izmeđi mene i nhje, ne dao ti bog da odabereš mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako odabereš put prevare, ne okreći se.

Suoči se sa svojom odlukom, razmotri mogućnost da tvoji osjećaji za mene i nisu bili toliko iskonski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promatrala sam misaoni proces nekolicine svjesnih preljubnika, i shvaćam da djeluju zbog neke duboke želje, koju ne mogu zadovoljiti s jednom osobom.

Ne kontroliramo svoje čežnje

Naravno da se preljub može izbjeći, ali svi smo promijenjivi, a tako se mogu promijeniti i naše sklonosti. Možemo ostati zatečeni, zbunjeni, niti ne shvaćajući što želimo dok ne probamo ono drugo. U konačnici, svoje čežnje ne možemo kontrolirati. Ali preljub je jasan znak da nismo jedno za drugo, a prekid će nas samo ubrzati na putu prema onome s kime trebamo biti. Da, preljub će me povrijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali imaj na umu da svakim danom postajem bolja verzija sebe. S tobom ili bez tebe Imaj na umu da imam prijatelje koji će mi pomoći. Imaj na umu da ću izvući brojne lekcije iz tvog preljuba. Imaj na umu da sam prebrodila i mnogo gore stvari od tvoje nevjere. A i dalje hodam uzdignute glave. Na koncu, tvoja iskrenost će nas oboje osloboditi. Imaj na umu da točno znam što želim u životu. I da preljubnik nikada neće biti dio mojih planova. I najvažnije, imaj na umu da ću radije biti sama nego s prevaranom i preljubnikom. Nisam opcija nego izbog. Onaj pravi će me odabrati i neće osjećati nikakvo iskušenje da me prevari. Onaj pravi će možda misliti da je neka druga žena privlačna, ali ja ću mi biti dovoljna. Ta osoba će me i nakon svađe voljeti dovoljno da će htjeti srediti stvari a ne pobijediti u svađi. Ali ponajprije, on ( ili ona) će biti iskren prema sebi kada će razmišljati o svojim osjećajima prema meni. Zato, ako me kaniš prevariti, odi dalje i dopusti mi da dam šansu nekome tko neće.

Elitedaily.com/Magazin.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo