Majka smatra kako njezin sin nema pravo bahatiti se s bogatstvom koje nije zaradio pa mu je postavila neke granice

Jedna imućnija majka otkrila je da njezin sin maltretira i ismijava siromašniju djecu u školi pa ga je odlučila naučiti lekciju. S kaznom se nije složio dječakov otac pa se obratila ekipi na Redditu i upitala ih je li donijela dobru odluku, piše Yahoo.

Ona smatra kako se njezin sin nema pravo bahatiti s bogatstvom koje nije sam zaradio, već je u njemu rođen pa mu je postavila neke granice.

"Poprilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa zbog izdašne alimentacije sinu mogu kupiti sve najbolje. Iz škole su me ovog mjeseca obavijestili da je moj sin maltretirao i ismijavao siromašniju djecu, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja si ne mogu priuštiti skupocjenu markiranu odjeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. Rekla sam mu kako se nema čime bahatiti jer nema posao, ušteđevinu, investicije, nikakvog osobnog bogatstva. Samo mu se posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve", napisala je žena.

Umiješao se i otac

Iako ga je škola natjerala da se ispriča vršnjacima koje je maltretirao, majka je osmislila svoju kaznu.

"Odlučila sam da mu ove godine neću kupovati markiranu odjeću i obuću. Umjesto da ga vozim u školi Porscheom ili Jaguarom, vozit ću ga starim džipom iz 1992. koji je bio jedan od mojih prvih automobila. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, posudit će opremu", dodala je.

Sin se jako uzrujao zbog njezine odluke, rekavši kako će mu se prijatelji u školi smijati.

Iako ga njegov otac nije odgajao, saznao je da mu se sin vozi u starom autu i da vježba u posuđenoj opremi. "On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je dojam bitan i smatra da će ga ova kazna obilježiti do kraja života", objasnila je majka.

S druge strane, korisnici Reddita smatraju kako je njezina kazna pravedna i da će dječaka nešto naučiti.

"Ovo će utjecati na njega do kraja života, ali ne na negativan način. Treba se naučiti poniznosti", "Mene su zlostavljali u školi i mislim da je divno što učiš sina da to nije dobro", "Odlična kazna", samo su neki od komentara.