KLIJENTI UŽIVAJU DOK ČISTI / Gola sobarica obogatila se radeći samo dva dana u tjednu: 'Moj dečko to obožava, a podržavaju me i njegovi roditelji'

Image
Foto: Instagram

Žena koja radi kao sobarica u toplesu otkrila je da zarađuje 925 eura tjedno u samo dva dana rada, a njezin dečko voli kad ona pokazuje svoje tijelo

29.8.2023.
7:00
Instagram
Play logo

Amber Page iz Amerike pokrenula je vlastitu tvrtku za čišćenje tijekom pandemije, ali kada je industrija doživjela pad, odlučila je otvoriti vlastitu nišu s drugačijom uslugom.

Ta 23-godišnjakinja sada vodi obrt za čišćenje uz svoj stalni posao njegovateljice, gdje ljudima naplaćuje najmanje 184 eura po satu za zadovoljstvo čišćenja njihovih domova u toplesu, a porastao joj je i broj klijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čišćenje u toplesu

Amber je otkrila da njezini klijenti obično razgovaraju s njom dok je gledaju kako čisti, ali ona inzistira na tome da se ne smije dogoditi ništa fizičko među njima jer ima strogo pravilo "bez kontakta". Objasnila je: "Mogu dati usmeno upozorenje, tako da ako se nagnem preko pulta i nešto brišem, a muškarci vas vole hvatati za bokove dok prolaze pokraj vas, tada obično kaže kažem, 'Hej, razumijem da ti se sviđa što vidiš, ali imam pravila, ne smije biti kontakta pa ako to opet učiniš, ja otkazujem'.

Image
IZNENAĐENI? /

Žene su postale izbirljivije kada biraju frajere: Evo kakvi muškarci imaju prednost i koliko centimetara moraju imati

Image
IZNENAĐENI? /

Žene su postale izbirljivije kada biraju frajere: Evo kakvi muškarci imaju prednost i koliko centimetara moraju imati

Iako je nova u poslu, nije joj trebalo dugo da razvije posvećenu bazu klijenata pa tako zarađuje veće iznose unatoč tome što radi samo dva dana u tjednu i obavlja dva do tri čišćenja svaki dan. Amber je rekla: "Rekla bih oko 925 eura tjedno i radim to već nekoliko mjeseci."

Također dobiva neke velike napojnice i darove od svojih odanih klijenata. "Ljudi su vrlo velikodušni i ne daju mi samo novac, volim i darove. Davali su mi nogometne dresove i zapravo imam klijenta koji mi pravi dekicu, zbog čega sam jako uzbuđena", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Dečko voli kad pokazuje tijelo

Amberina majka i očuh su u početku bili zabrinuti zbog njezina novog posla, no ona ih je na kraju nagovorila na tu ideju, a također je imala punu podršku svog dečka, za kojeg kaže da na uslugu sobarice u toplesu gleda kao način pokazivanja tijela. Objasnila je: "On je također medicinski brat pa kad ja kažem: 'Tijela su tijela', on doda: 'Aha, to je način da te pokažem, dobro izgledaš'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je da je čak i roditelji njezina dečka podržavaju: "Najviše sam se bojala da će roditelji mog dečka saznati jer sam mislila da im se možda više neću sviđati, ali i oni su mi podrška. Ono što je zapravo smiješno je to što su oni ti koji pronalaze novinske članke o meni i šalju to u obiteljsku grupu. Amber je rekla da njezin dečko vjeruje da će posao biti od koristi za njihovu zajedničku budućnost. "Na kraju dana on misli da sami sebe činimo uspješnima, ovo je polazište za nas", rekla je.

Amber je otkrila da je novac koristila za plaćanje fakulteta. "Kada završim s plaćanjem svog fakulteta, tada mogu početi ulagati novac u svoju budućnost", dodala je, piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Za sezonu se traži sve od kuhara i konobara do sobarica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo