Minu Pauline vlasnica je restorana Pappadavada koji svakodnevno proizvodi viškove, pa je odlučila tu hranu, koja je u potpunosti ispravna, dati onima kojima je to najpotrebnije. Osim toga, svi su posjetitelji njezinog restorana pozvani da doniraju jelo beskućnicima kojih u Kochi ima pozamašan broj.
"Novac pripada vama, ali resursi pripadaju društvu. Ukoliko bacate svoj novac, trošite društvene resurse. To je poruka koju sam željela poslati", rekla je Pauline za Huffington Post.
Tu su njezinu poruku čuli i bogati i siromašni. Frižider, koji se nalazi na ulazu u terasu, izmamio je brojne osmjehe. U njemu uvijek ima hrane, što donirane od posjetitelja, što ostataka od dnevnog menija.
Vijest o besplatnim porcijama hrane, kojih dnevno ima 75 do 80, brzo se proširila Indijom. Nije poznato, međutim, da su i drugi vlasnici restorana slijedili primjer Minu Pauline.