Objavili su i video iščekivanja pregleda na kojem će saznati spol bebe

Britni Church, 32- godišnja Amerikanka prvo dijete, (danas 15-godišnju Crizman) rodila je šest dana nakon svog 16 rođendana. Sa sada već bivšim suprugim vjenčala se pet dana prije rođenja curice, a par je imao još četiri djece: Jordan, (14), Caleba, (13), Jace, (12) i Cadence, (10). Nakon razvoda, Britni je 2012. neočekivano ostala trudna sa Jesalyn, danas osmogodišnjakinom.

Tri godine je bila samohrana majka šetoro djece prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Zajedno su imali dvojicu sinova, a prije nešto više od godinu dana rodila je spontane trojčeke.

No par nije stao. Odlučili su se na još jedno dijete. Kako zajedno imaju samo sinove, oboje su priželjkivali djevojčicu.

Priželjkivali djevojčicu

Iščekivanje je bilo napeto, a kako bi ga dočarala, Britni je na Tik Toku objavila i odbrojavanje do pregleda na kojem će otkriti spol bebe.

Iščekivanje je bilo veliko, jer su odlučili stati nakon 12. djeteta „Nadam se da ćemo pokušati imati još jednu djevojčicu. Ne mislim da ću imati 15-oro djece. No nisam očekivala ni da ću ih imati 11“, rekla je prošle godine nakon što je rodila trojčeke, prenosi Sun.

Troši bogatstvo na hranu

Opisala je i praktične probleme svoje divovske obitelji. Na hranu troše oko 330 dolara, potroše pet kutija žitnih pahuljica, 66 litara mlijeka i više od 600 pelena – svaki tjedan.

No puno joj teže padaju predrasude s kojima se bori. „Ljudi svašta misle i pretpostavljaju o nama koje jednostavno nisu točne. Mi smo kao i svi drugi.“, rekla je i nastavila kako postoje predrasude o ljudima koji žele imati mnogo djece:

„Nismo na socijalnoj pomoći, iako nipošto ne omalovažavamo one kojima je potrebna. Nismo neobrazovani i nismo katolici ni mormoni“. Ističe.

Kada su konačno saznali novu sretnu vijest, objavila je i video u kojem pokazuje koliko su sretni što će njihovo posljednje dijete biti djevojčica.