Play ponuda

ISPUNJENA POSLJEDNJA ŽELJA: / Prije smrti pogledao "Sila se budi"

Image
Foto: Facebook

Danijel Fleetwood bolovao je od raka pluća.

15.11.2015.
11:11
Facebook
Play ponuda

Danijelu je dijagnosticirana progresivna vrsta raka, koja je obuhvatila 90 posto njegovih pluća i, nakon dijagnoze, rečeno mu je kako će živjeti samo 2 mjeseca. Iza njega ostala je supruga Ashley, koja je na Facebooku potvrdila njegovu smrt, ali ostale su i Danijelove riječi i postovi koji govore koliko je želio pogledati ovaj film, nastavak sage koja mu je obilježila najraniju mladost.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dok je još bilo i najmanje nade za oporavak, Danijelje, sa posebnom dozom ironije, napisao: "Dali su mi samo dva mjeseca života, budući se rak brzo širi. Otvoreni smo za sve opcije, što se liječenja tiće. Ono će me ili ubiti poprilično brzo ili mi zagorčati posljednje dane života".

Međutim, prije no što je napustio ovaj svijet Danijel je ipak ostavio svoj pečat.

shimmer fallback
shimmer fallback

U Lucasfilmu su čuli za njegovu poslijednju želju, pa su mu, uz posebno odobrenje redatelja, omogućili da prije svih obožavatelja Zvjezdanih ratova na ovom svijetu pogleda film Sila se budi.

shimmer fallback
shimmer fallback

Osim kao totalno super sin, muž, prijatelj i poznanik, Danijel će tako ostati zapamćen i kao jedan od najvećih obožavatelja Star Warsa. Koliko, govori i jedan od njegovih posljednjih komentara na FB profilu, krcatom ikonografije ove fantastične filmske sage.

"Ovo je toliko super da sam se skoro uneredio kada sam gledao! Hvala, čovječe", komentirao je Danijel video s natjecanja u mačevanju, što mu ga je postao prijatelj.

Neka je Sila s tobom, Danijele!

Play ponuda
Play ponuda