Želite li smršavjeti, pažljivo sa sljedećim namirnicama

shimmer fallback

Slatkiši (kolači, krafne, keksi), peciva, pizza, piletina i gazirani sokovi na jelovniku se ne bi trebali naći svakog dana. Osim njih izuzetno su opasni i u ulju prženi krumpiri.

22.7.2011.
19:55
Play logo

Koje namirnice najviše utječu na debljanje? Iako je nedavno istraživanje ukazalo i na krumpire, bilo bi pogrešno zaključiti da ih treba ukloniti s jelovnika.

Istraživači s Harvardskog sveučilišta otkrili su da ljudi koji jedu najveće količine krumpira tijekom četiri godine najviše dobiju na težini. Spomenuto istraživanje obuhvatilo je 100.000 ljudi, koji su od 1986. godine ispunjavali upitnike o prehrani. Potom je njihov jelovnik uspoređen s tjelesnom težinom četiri godine kasnije. Međutim, studija je utvrdila da je najveći porast težine povezan s prženim krumpirima - prosječno 1,5 kg u roku od četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je nekoliko namirnica označeno opasnima za liniju - slatkiši (kolači, krafne, keksi), peciva, pizza, piletina, gazirani sokovi, energetska i alkoholna pića, no najupečatljivije odzvanja poruka: "Jedeš li puno pomfrita, imat ćeš najviše problema s kontrolom težine."

http://www.vitamini.hr/

Play logo

Vezani članci:

arti-201107180020006 arti-201107080828006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo