Što ginekolozi kažu? Bizaran trend stavljanja kapsula u vaginu koje uzrokuje šareni orgazam

Žene su u svoje vagine počele stavljati šljokice, a liječnici su zabrinuti

6.7.2017.
14:00
Thinkstock, Mila_1989
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Postoje različiti načini da začinite svoj seksualni život, od isprobavanja neke nove poze do korištenja seksualnih pomagala. Postoje, zapravo, brojne stvari koje možete napraviti, a za koje znate da su sigurne za vaše zdravlje. Međutim, na tržištu se pojavio novi trend koji i nije pretjerano siguran kada je u pitanju zdravlje.

Kapsule za vaginu

Pretty Woman Inc. prodaje kapsule koje u sebi sadrže vašu omiljenu boju šljokica zvane 'passion dust intimacy capsules', odnosno kapsule prašine strasti za intimu. Kapsule bi se trebalo umetnuti u vaginu ili tijekom ili prije spolnog čina, a na stranici Pretty Woman Inc-a, po pitanju toga, piše:

"Njihova je jedina svrha da vašu vaginalnu tekućinu dodatno začine kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo puno ugodnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera nego i za vas. Prirodna je reakcija vašega tijela izbaciti prašinu strasti. Dakle, što se više uzbudite prije će se kapsula razgraditi i ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam."

Reakcija ginekologa

Doktorica je Jen Gunter na svom blogu u postu 'Don't Glitter Bomb Your Vagina' napisala :

"Samo zato što je nešto sigurno za vaše usne ne znači da je sigurno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala ili spolno prenosivih bolesti."

Izvor: Allure

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali