Prava istina o ljepoti na internetu: 'Imam umjetne usne, trepavice i obrve, uopće ne izgledam ovako'

Image
Foto: gina/twitter

'Izbezumila me činjenica da se razotkrila javnosti. Ne bi to baš svatko napravio'

4.4.2017.
18:00
gina/twitter
VOYO logo

Životi beauty i lifestyle blogerica i youtuberica uvijek nam izgleda kao san snova - hrpa šminke, fina klopa, divne fotografije, sva ta različita mjesta koja posjećuju, uvijek savršen izgled, predivno lice, frizura koja izgleda kao da su izašle ravno iz frizerskog salona.

No, je li im stvarno tako predivno? I uvijek savršeno? I jesu li one stvarno baš uvijek tako prekrasne, sređene i besprijekorne? Tako je, nisu. Jer su i one samo ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to se uvjerila i 19-godišnja Paige Matthews, koja je prije nekoliko dana na svom Twitteru podijelila fotografiju popularne make-up youtuberice Gine Shkede i napisala da bi bila "najsretnija djevojka na svijetu kad bi se svako jutro mogla probuditi i biti prekrasna kao Shkeda" uz dodatak hashtaga #naturalbeauty (prirodna ljepota).

'Ovo uopće nisam ja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paige je za BuzzFeed izjavila da je, čim je vidjela Ginin selfie, pomislila koliko je savršena i prekrasna. "Ako ću ja ikada izgledati kao ona, umrijet ću od sreće", dodala je. A zatim joj je Gina odgovorila...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojko, ja imam umjetne obrve, umetke na trepavicama i injekcije u usnama - uopće ne izgledam ovako! Ti si besprijekorna!", napisala je Gina. Potpuno i brutalno iskreno.

Image

'Zbog nje se osjećam samouvjerenije nego ikad'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njenog genijalnog odgovora, uslijedile su još genijalnije reakcije na Twitteru, a Paige je rekla da joj je Ginin odgovor pomogao da shvati koliko je ustvari vrijedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na neki me način izbezumilo to što je bila tako samouvjerena. Način na koji se razotkrila javnosti... Jer, ne radi to baš svatko. A zatim sam pomislila - ako netko kome se toliko divim može biti toliko samouvjeren, mogu i sama biti takva", rekla je.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo