Po prvi puta u šest mjeseci se ne osjećam kao da me je pregazio autobus: Sve zato jer sam povećala usne

Image
Foto: flickr, Ashley Harrigan

Ovoj su se djevojci dogodile loše stvari i to je jako utjecalo na nju. Trebala je promjenu, a odlučila se na onu fizičke prirode. Odlučila je povećati usne i to joj je stvarno pomoglo

5.10.2017.
10:00
flickr, Ashley Harrigan
Play logo

"'Očito si u depresiji', rekao mi je prijatelj dok sam prebirala hranu po tanjuru. Nisam čak ni podigla pogled. 'Znam te već godinama i izgledaš nekako izmoreno i tužno', nastavio je i bio je u pravu. U posljednjih šest mjeseci sam izgubila tatu, prekinula svoju dugogodišnju vezu, prijatelj mi je rekao da je gej i dobila sam promaknuće. Mnogo se toga dogodilo. Smrt mog oca me je jako pogodila i rastužila.

Na Instagramu je konačno osvanuo nosivi jesenski trend: Pumpkin spice usne jednostavno su neodoljive

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjela sam promjenu

shimmer fallback
shimmer fallback

'Ne mogu započeti svaki razgovor s time da mi je umro tata', rekla sam jednom od svojih prijatelja. Trebalo mi je nešto da se osjećam bolje pa sam poslušala savjet Kylie Jenner. Imam 31, uskoro ću 32 godine, ali većinom ljudi misle da sam mlađa. Moja odluka da si povećam usta nije imala previše veze s time što sam stara. Napravila sam to jer sam htjela nešto drugačije. Samo neku manju promjenu.

Nikada mi se zapravo nisu sviđale moje usne i nikada nisam razmišljala o njihovoj promjeni, sve dok Kylie Jenner nije priznala kako ima umjetne usne. Iako su umjetne, meni su prekrasne.

Volim svoje tijelo. Ono je moje, u dobru i u zlu. Imam tetovaže, bojala sam kosu raznim bojama. Odijevala sam svakakve stvari na sebe. Nikada se nisam ispričavala za način na koji koristim svoje tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste zadovoljni prirodnim usnama? 18 stvari koje trebate znati prije negoli ih odete povećati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo sam nova ja

Odlučila sam se. Povećat ću usne. Odluka je pala na petak popodne. Sjedila sam u čekaonici i rekla sam si: 'Ovo ima veze samo sa mnom. S nečime što me živcira još iz doba dok sam bila u pubertetu. Isto tako, ovo radim kako bih izvana izgledala lijepo pa ću se možda i početi osjećati odlično'.

Ušla sam u ordinaciju i upitala doktoricu Elizabeth Hale je li očekivala nekog tako mladog. Ona se samo nasmijala i rekla kako ne postoji normalno doba. Pitala sam ju kako će izgledati cijeli postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Postoji određena procedura. Donja usnica mora biti punija. Važno je i da gornja usnica zadrži svoj oblik. Ako pretjerate onda dobivate takozvani duck face. Razum je zapravo najbitnija stavka'. Objasnila mi je i koji će proizvod koristiti i kako ovo nije trajno i da neću izgledati plastično. Ipak, trebala bih posjetiti i plastičnog kirurga, za svaki slučaj.

U petak sam u Zagrebu povećala usne, evo kako je to prošlo i koliko točno boli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktorica je počela ubadati igle u moju gornju i donju usnu. Gotovo sam sigurna da ubrizgava previše. Ali, kad je završila rekla mi je kako je iskoristila samo 70 posto doze, kako bi sve izgledalo prirodno. Bilo je manje bolno od tetoviranja. Kao da me boli prišt. Svidjelo mi se kako je ispalo. Novija verzija stare mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećam se odlično

shimmer fallback
shimmer fallback

Iskreno, nisam primijetila veću razliku. Navečer sam izašla van u klub i nisam dobila negativne komentare. Nije bilo nikakvih nuspojava, osim što sada lakše nanosim ruž. Općenito, sada više volim nositi ruževe i imam više samopouzdanja.

Stavljanje silikona u moje usne neće učiniti da tuga nestane. Tetovirala sam se nakon što je pjevač Prince umro i ošišala sam se nakon prekida. To je način na koji se moje tijelo oporavlja i zbog čega se osjećam puno bolje.

Play logo

Ne predlažem da si i vi povećate usne ili koristite sličan način kako biste preboljeli svoje traume. Ali za mene je ovo rješenje pravo i neću se ispričati zbog njega. Pogotovo, jer se prvi puta u šest mjeseci ne osjećam kao da me je pregazio autobus."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Elle

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo