Play ponuda

Ova je cura sa samo tri fotografije uspjela dokazati da svaka od nas može biti Viktorijina anđelica

Image
Foto: tabriamajors / INSTAGRAM

'Možda ću ove godine biti Viktorijina anđelica za Noć vještica, jer u stvarnom se životu to očito neće dogoditi'...

10.11.2017.
14:00
tabriamajors / INSTAGRAM
Play ponuda

Tabria Majors je plus size model iz New Yorka i sama je sebi postavila jednostavnu misiju - htjela je na sasvim jednostavan i jasan način ukazati na prilično rigidna i stroga pravila koja vrijede u svijetu modela, preciznije Victoria's Secret modela, pa je snimila tri fotografije pozirajući u njihovu donjem rublju i dokazala svoju poantu; da, svaka od nas može biti Viktorijina anđelica kad god ona to poželi.

Zapravo, htjela je pokazati kako i punije djevojke u istim pozama i u istom donjem rublju mogu izgledati jednako genijalno i prekrasno, a mnogi se slažu da joj je to i više nego uspjelo.

"Možda ću ove godine biti Viktorijina anđelica za Noć vještica, jer u stvarnom se životu to očito neće dogoditi", napisala je Majors ispod fotografija koje je objavila na Instagramu, a iste su dosad skupile gotovo 28 tisuća lajkova.

Različitosti ne bismo trebali ograničavati, jer u njima leži najveća ljepota

Ashley Graham još je jedna plus size manekenka koja je već dugo vremena prilično glasna po pitanju body positivity pokreta, a njih dvije, kao i mode druge mršavije, punašnije, visoke ili niske djevojke, koje glasno izražavaju svoje stavove po pitanju ljepote ženskog tijela, svima pokazuju kako je ljepota u različitostima - i kako to ne bismo trebali ograničavati niti osporavati.

I zato, bravo i za Tabriju i za Ashley i za Viktorijine anđelice i za sve ostale djevojke bilo gdje na svijetu. Genijalne ste i prekrasne ste, što god vam netko drugi govorio.

Izvor: Bored Panda

Play ponuda
Play ponuda