KAKVA PROMJENA! / Smršavila 30 kilograma kako bi izašla s dečkom iz srednje škole

Cheyanne Lent čitav je svoj život bila prava mala bucka.

19.2.2016.
9:57
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Bojala sam se izložiti svoje srce. Prihvatila sam prosječnost. Jako mi se sviđao, ali sam smatrala kako je on meni nedostižan", rekla je za NY Post.

Ona i Regan postali su "samo prijatelji". Iako su, nakon srednje, pohađali isti fakultet, između njih nikada nije bilo ničega više od prijateljstva.

"On je uvijek bio moj ŠBBKBB (što bi bilo, kad bi bilo). Ostali smo u kontaktu i naš se odnos svodio na super razgovore, ali to je sve", rekla je djevojka.

Danas ima 28 godina i mnogo se toga promijenilo. Cheyanne je ista osoba kakva je bila i u srednjoj školi, ali s jednom velikom razlikom. Osim što je emotivno zrelija, Chey je smršavjela čak 30 kilograma i pretvorila se u pravu ljepoticu. Međutim, "transformacija" se nije dogodila preko noći.

Što zbog sebe, što zbog nikada realizirane ljubavi, Cheyanne je pristala na mukotrpne treninge i rigorozne dijete, kako bi, konačno, svoje tijelo dovela u red.

Bila je sudionicom televizijske emisije u kojoj profesionalni treneri preuzmu kontrolu nad ljudima koji, zbog viška kilograma, žele izaći sa svojim tajnim ljubavima, ali nemaju dovoljno samopouzdanja.

Cheyannina transformacija bila je potpuna. Od djevojke s viškom kilograma, pretvorila se u atletski građenu ženu koja ima dovoljno samopouzdanja da na spoj pozove srednješkolsku ljubav. Reagan, njezina neostvarena želja, danas živi u Wisconsinu, a Chey u LA-u.

"Sanjam da dođe u LA, da mu pokažem novu sebe i da sjednemo na motor i provozamo se Pacific Coast Highwayom, dok Sunce zalazi..", kaže cura koja je i prije no što je emisija ugledala svjetlo tv ekrana, postala inspiracija mnogima koji se bore s viškom kilograma i manjkom samopouzdanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali