rizičan pothvat urodio plodom / Godinu dana jeo je samo krumpir i skinuo 50 kilograma

Image
Foto: Instagram/Andrew Taylor

Michel Montignac, slavni tvorac režima prehrane koji je nazvan po njemu, prezirao je krumpir i govorio da on nije hrana za ljude. Australac iz naše priče apsolutno se ne slaže s gospodinom Montignacom

27.9.2017.
13:02
Instagram/Andrew Taylor
VOYO logo

Australac Andrew Flinders Taylor uspio je u godinu dana izgubiti 50 kilograma jedući samo krumpire, iznenadivši pritom sveopću javnost, osobito nutricioniste koji su ga upozoravali da je to pogubno za njegov organizam.

"Želio sam promijeniti stav o hrani tako da ona ne kontrolira moj život. Hrana je poput goriva. Posljednjih godina nisam bio ni blizu dobre forme. Trenutno sam najteži ikada, imam 151,7 kilograma i nisam sretan zbog toga", kazao je Andrew prije godinu dana, na početku svoje transformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konzumacijom isključivo krumpira, vjerojatno nećete tijelu osigurati potrebne vitamine i minerale. Imat ćete manjak željeza, osjećat ćete se umorno, a manjak kalcija loše će djelovati na kosti. Ne preporučujemo vam da to radite", savjetovala ga je nutricionistica Chloe Miles, no Andrew je bio nepokolebljiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki dan je jeo tri kilograma krumpira kako bi unio potrebnu količinu vitamina i minerala u tijelo. Nije koristio ulje u pripremi obroka, nego je krumpir kuhao te mu dodavao različite začine i niskokalorične umake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je uspio u svom naumu. Smršavio je u godinu dana 50 kilograma, a njegovo zdravlje je odlično. "Svaki put kada napravim pretrage, nalazi su sve bolji. Krumpir je poboljšao moj život toliko da nisam to mogao ni zamisliti", kaza je Andrew. No, nije sve u krumpiru. Ovaj je Australac svaki dan vozio bicikl, što je uvelike pridonijelo njegovu mršavljenju. 

Čitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo