Frizerka slavnih cura otkriva pet najvećih trendova u svijetu frizura za 2018. godinu

Image
Foto: kutovakika / alexa chung / instagram

Svi nam se redom baš jako sviđaju

24.12.2017.
14:00
kutovakika / alexa chung / instagram
Play logo

Uskoro nam stiže nova godina, a to znači i hrpu novih trendova, kako modnih, tako i beauty i svih kojih se već možete sjetiti. Clayton Hawkins, frizerka koja je dosad surađivala s brojnim poznatim djevojkama, od Alison Brie i Elizabeth Olsen do Dakote Johnson, za Elle je ispričala kako će, prema njenim predviđanjima, ovih pet trendova biti u centru pozornosti, barem kad je svijet frizura u pitanju. Pa, evo kako ćemo se uskoro možda ošišati i kakve ćemo frizure furati;

Velike, bogate kovrče

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Flash Dance se vratio, ali ovoga puta još više chic i u još glamuroznijem izdanju. Ako već prirodno imate kovrčavu kosu, nemojte se bojati nositi je upravo takvu - prirodnu, a možete svoje kovrče čak i dodatno pojačati", tvrdi Clayton.

Potpuno ravna kosa

"Ako želite svoju dugu, ravnu kosu održati zdravom, ne zaboravite je njegovati serumima i uljima. Slobodno koristite i sprej za kosu za još savršeniji i opeglaniji dojam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrpce i mašne

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mašne i vrpce više nisu namijenjene samo djevojčicama. Eksperimentiranje s fora tekstilima, kao što su umjetna koža i baršun, mogu svaki dosadan konjski rep učiniti dostojnim šetnje po crvenom tepihu, a potrebno je jako malo truda."

Volumen je opet IN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sljedeće će godine volumenozne frizure izgledati genijalnije nego ikad", obećava Clayton i tvrdi kako se ne trebamo bojati eksperimentirati s ovakvim lookovima.

Šiške, šiške, šiške!

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se već dugo pitaš; Trebam li odrezati šiške?" onda je 2018. godina napokon vrijeme u kojem odgovor mora biti: DA! "Šiške koje se lagano razdvajaju na sredini pristaju svim oblicima lica. Poznajemo ih još i pod nazivom 'curtain bangs'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo