Play ponuda

DOBRO IH POGLEDAJTE: / Evo što vaši prsti govore o vama kao osobi

Image
Foto: Flicker

Zagledajte se u svoje prste ili jedan od vaših prstiju i odredite koji od ova tri oblika odgovaraju vašim prstima pa sami pronađite odgovore.

22.1.2016.
11:31
Flicker
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Prst tipa A:

- Skrivate svoje osjećaje i često ste melankolični. Pretvarate se da ste jači i neovisniji nego što jeste. - Prilično ste emotivna osoba. - Fer ste osoba, mrzite laž, licemjerje i obmanu. - Ne pokazujete previše emocija. - Malo ste ekscentrični i arogantni. - Imate veliko srce i želite pomagati. Završit ćete bilo koji zadatak čak i ako vam se ne sviđa. - Volite se smijati, pa se smijete i kada vam nije toliko smiješno. - Hladni ste prema ljudima koji vam nisu bliski, ali ste vrlo emotivni prema svojim najmilijima.

Image
HLADNI PRSTI: /

Stalno ledene ruke i prsti mogu biti pokazatelj ovih 5 oboljenja

Prst tipa B:

- Ne poduzimate inicijativu kada se trebate obratiti ljudima. - Vrlo ste odani. Kada se zaljubite u nekoga, posvetit ćete mu punu pažnju i uvijek ćete misliti na tu osobu. - Vrlo ste osjetljivi, ali ne pokazujete to često. - Kada se prihvatite nekog posla, trudit ćete se da ga odradite do kraja. - Bojite se ozljeda. Pretvarate se da ste dobro kada ste sami, ali zapravo niste. - Ostat ćete mirni čak i kada se osjetite nelagodno zbog nečijeg ponašanja. - Izgledate kao jaka i neovisna osoba koja uvijek govori prilično oštro iako ste vrlo mekog srca i lako vas je povrijediti. - Volite maštati. Uvijek zamišljate nekoga tko će vas razumjeti, voljeti i pružiti vam sve što želite.

shimmer fallback
NIKADA, ALI NIKADA! /

Nemojte napraviti ovaj znak prstima u Italiji

Prst tipa C:

- Niste zlopamtilo, jednostavno ćete napustiti stvari koje vas ljute. - Vrlo ste osjetljivi. Ne volite izazove. Ne volite raditi nešto što vam je nepoznato. - Poštujete mišljenje drugih ljudi, piše Moj Portal. - Ponekad ste nepodnošljivi. Vaš ego je izuzetno visok, ali kada se svađate sa nekim uvijek se prvi izvinite. - Svoje osjećaje i probleme čuvate samo za sebe. - Volite kada vam ljudi vjeruju ali i ovise o vama. - Imate meko srce koje je lako povrijediti. Zato, kad god vam se netko ispriča, vi ćete mu oprostiti zato što ne možete podnijeti nesuglasice s ljudima.

Play ponuda
Play ponuda