Play ponuda

Ususret novim epizodama Gilmoreica: Šest stvari koje niste znali o kultnoj seriji

Image
Foto: Giphy

Zašto April nosi baš crvene naočale i još par neobičnih stvari

24.11.2016.
10:00
Giphy
Play ponuda

Ostao je još samo jedan dan do novih pustolovina naše omiljene Lorelai i Rory kojeg odbrojavamo u svim sekundama, minutama i satima. Nove četiri epizode osme sezone Gilmoreica osvanut će sutra na Netflixu, a kako bi vas dobro zagrijali za cjelodnevno gledanje, evo nekih činjenica o seriji koje baš i nisu poznate.

1. Aris Alvarado koji glumi Caesara, također je glumio i učenika Chiltona

Lukeova desna ruka u restoranu također je glumio učenika privatne škole koju je pohađala Rory i to u epizodi kada se održavao školski ples.

2. Jedan od profesora na Yaleu bio je i jezični trener u seriji

Sjećate li se Rorynog profesora Bella čije predavanje prekidaju Logan i njegovi prijatelji? Upravo je on s glumica vježbao dijaloge.

3. Određeni kostimi ponavljali su se iz epizode u epizodu

Haljine korištene za bal gdje je Rory bila 'prezentirana društvu' preobojane su i zatim iskorištene za poznati skok s Loganom. Zatim su te iste haljine prekrojene za epizodu gdje Hep Alien svira na bat micva zabavi.

4. Ryan Gosling bio je na audiciji za seriju

Casting direktorica Gilmoreica otkrila je da je jednom intervjuirala vrlo talentiranog mladića kojeg je uvijek imala na pameti za buduće uloge. Tako ga je pozvala na audiciju za Gilmoreice, no nekako nije odgovarao za seriju. Ispostavilo se da je taj mladić ni manje ni više nego sada vrlo poznati Ryan Gosling.

5. Zašto April nosi crvene naočale za čitanje

Postoji vrlo dobar razlog zašto Lukeova kći nosi naočale baš sa crvenim okvirom. Naime, glumica Vanessa Marano znala je da su za ulogu mlade štreberice neophodne naočale pa je u lokalnom dućanu kupila jedne s crvenim okvirom i došla na audiciju. Očito je upalilo jer te naočale nosi kroz cijelu seriju.

6. Jacksonovo prezime promijenilio se usred serije

Jeste li ikada primijetili da Sookien dobavljač povrća i voljeni suprug mijenja prezime iz Melville u Belville? Malo tko je ovo primijetio.

Play ponuda
Play ponuda