Play ponuda

'ŠTO SMRDLJIVIJE, TO BOLJE': / Ova žena zarađuje više od pola milijuna kuna mjesečno na dosta čudan način

Image
Foto: Instagram/Yaela Vonk

Španjolka je nekoć sanjala da će postati primabalerina, ali život ju je odveo u neke sasvim druge vode

13.6.2020.
21:22
Instagram/Yaela Vonk
Play ponuda

Bivša balerina otkrila je začuđujući način na koji zarađuje 75.000 funti mjesečno (oko 630.000 kuna).

Španjolka Yaela Vonk pohađala je prestižni baletni konzervatorij u Haagu, da bi odustala od plesa kako bi preko interneta prodavala seksi fotke i svoje nošeno donje rublje.

Tvrdi da zbog zarade koja je naglo skočila tijekom pandemije sada može priuštiti kupnju kuće.

"Moji fanovi vole kupovati nošeno donje rublje, čarape pa čak i smrdljive tenisice. Što smrdljivije, to bolje. Ne treba mi perilica rublja - samo isprljam odjeću, pošaljem ju i onda kupim novu", otkrila je Yaela za Mirror.

Image
AVA KARABATIĆ OSIM GOLIŠAVIH FOTOGRAFIJA PRODAJE I DONJE RUBLJE: /

'Za 125.000 kuna prodajem svoje nošene gaćice'

Image
AVA KARABATIĆ OSIM GOLIŠAVIH FOTOGRAFIJA PRODAJE I DONJE RUBLJE: /

'Za 125.000 kuna prodajem svoje nošene gaćice'

Život prije pandemije

Prije samo nekoliko mjeseci kada još uvijek nije zarađivala basnoslovne svote, radila je kao gogo plesačica na Ibizi i jedva sastavljala kraj s krajem. Tamo su se klubovi zatvorili zbog pandemije koronavirusa i izgubila je posao, baš kao i ostale kolege.

No, počela je prodavati svoje seksi fotke online i sada je bogatija nego ikada prije. "Ovo je ludo. Nikada nisam očekivala da će muškarci toliko plaćati, zahvalna sam im", otkrila je Yaela.

Uz to što je Instagram model, influencerica je s 430.000 pratitelja, a ima profil na platformi OnlyFans gdje ima tisuće vjernih fanova.

Inspiraciju za svoj izgled pronašla je u Pipi Dugoj Čarapi koju je obožavala u djetinjstvu.

Profil klijenata

"Budući da su balerine poznate po fleksibilnosti, puno frajera se pretplaćuje na moj profil kako bi vidjeli tu fleksibilnost u praksi. Traže od mene da izvodim lude joga poze", objasnila je Yaela.

Draga je i fetišistima koji znaju što žele. "Balerina sam pa mogu dobro namjestiti nožne prste, a ono što muškarci s fetišem na stopala najviše vole je naborani dio na peti", dodala je.

Od balerine do modela

Njena transformacija iz balerine u online model počela je kada se preselila u Amsterdam. Naime, njen prvi dečko bio je promotor kluba s erotskim tulumima.

"Otvorio mi se cijeli novi svijet. Imala sam samo 19 godina i odjednom sam izvodila striptiz pred stotinama ljudi u klubovima", priznala je Španjolka.

Kod novog online biznisa najviše joj se sviđa to što su fanovi puni podrške i što će ju razvedriti na loš dan.

Play ponuda
Play ponuda