Društvene mreže / Može li se vidjeti tko ti gleda profil na WhatsAppu?

Image
Foto: Pixabay

Volite se dopisivati i objavljivati priče na WhatsAppu, a ne znate kako vidjeti tko vam gleda profil na WhatsAppu? Može li se vidjeti tko ti gleda profil na WhatsAppu?

7.5.2022.
11:59
Pixabay
Play logo

WhatsApp omogućuje besplatno slanje poruka, kao i glasovne pozive i videopozive. Korisnici također mogu dijeliti dokumente, slike, video, audio zapise, lokacije i kontakte s obitelji, prijateljima i suradnicima. Međutim, svakodnevno nekoliko osoba u vašim kontaktima posjećuje vaš WhatsApp profil iz različitih razloga. No, može li se vidjeti tko ti gleda profil na WhatsAppu?

Play logo

Odgovor na pitanje može li se vidjeti tko ti gleda profil na WhatsAppu je da, pomoću WhatsApp statusa. WhatsApp status je slika, odnosno priča koju objavite na WhatsAppu i ona traje 24 sata. Kada objavite WhatsApp status, tada možete vidjeti tko je sve vidio vaš status, odnosno možete vidjeti tko vam gleda profil na WhatsAppu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bez da objavite status, odgovor na pitanje može li se vidjeti tko ti gleda profil na WhatsAppu je negativan. Ne postoji način da znate tko vam posjećuje profil na WhatsAppu, sve što možete vidjeti jest kada je osoba zadnji puta bila aktivna te je li trenutno aktivna.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo