Play ponuda

TRUDNA TINEJDŽERICA (14) ŽELI DRUGO DIJETE S DJEČAKOM: / Njihova je veza potresla svijet, ali oni su i dalje jako zaljubljeni

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Tinejdžericu na Instagramu prati gotovo 120.000 ljudi, a nedavno je tamo otkrila da joj liječnici nisu mogli utvrditi termin poroda jer je premlada

4.7.2020.
11:14
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Trudna tinejdžerica Darya Sudnishnikova (14) otkrila je da priželjkuje drugo dijete. Sada čeka prvu bebu, a zatrudnjela je sa samo 13 godina i tvrdi da je otac djeteta 10-godišnji dječak Ivan.

Djeca su u siječnju na ruskoj državnoj televiziji otkrili da je očekuju bebu.

Tinejdžerica je nedavno na Instagramu rekla da joj ginekolozi nisu mogli utvrditi točan termin poroda jer "nitko ne zna do kojeg će tjedna trudnoće dogurati".

Image
'DIJETE JE SAMO SKLIZNULO U HLAČE': /

Tinejdžerica nije znala da je trudna dok nije rodila na kuhinjskom podu

Image
'DIJETE JE SAMO SKLIZNULO U HLAČE': /

Tinejdžerica nije znala da je trudna dok nije rodila na kuhinjskom podu

Mlada trudnica je prošlog tjedna zbog komplikacija završila u bolnici. Na Instagramu je otkrila da nikada nije bila tako uplašena jer je mislila da će roditi prerano, u 31. tjednu trudnoće.

Otkako je vijest o maloljetničkoj trudnoći obišla svijet i budući da su znanstvenici osporili da je 10-godišnjak otac djeteta, Darya je hrabro priznala da ju je silovao, kako kaže, "debeli muškarac". Dodala je da će beba nakon rođenja biti podvrgnuta DNK testiranju kako bi policija poduzela sve korake za uhićenje njenog napadača.

Tinejdžerica na Instagramu često odgovara na pitanja znatiželjnika pa ju je jedan pratitelj upitao planira li drugo dijete. "Da, u budućnosti, kada ova beba navrši 10 godina", odgovorila mu je. Otvorila je i profil na TikToku, a tamo ju prati više od 500.000 korisnika.

Inače, Darya i Ivan tvrde da su se upoznali prije godinu dana i zaljubili na prvi pogled. Baš kao i trudnica, dječak tvrdi da je jako uplašen zbog dolaska bebe, a na društvenim mrežama nedavno su objavili svoje nove fotografije i dokazali da su još uvijek jako zaljubljeni.

Play ponuda
Play ponuda