Play ponuda

SLOMILO IH PISMO POKOJNE KĆERI (9): / Shrvani roditelji našli dirljive bilješke svoje tragično preminule djevojčice

Image
Foto: Channel 4

Sve su to stvari koje nije stigla obaviti jer je njezin mladi život prerano ugašen

23.9.2018.
8:59
Channel 4
Play ponuda

Shrvanim roditeljima, čija su oba djeteta poginula u prometnoj nesreći, srce je do kraja puklo kada su nekoliko mjeseci poslije pronašli bilješku starije kćeri u njezinoj školskoj bilježnici. Brooklynn Newville (9) i njezin mlađi brat Jace (5) vozili su se s bakom i sestričnom kada se dogodio stravičan sudar u ožujku 2017. Djeca su ostala na mjestu mrtva, dok je njihova baka preminula u bolnici.

Brookien popis želja

Sedam mjeseci nakon tragedije koja im je uništila živote, nesretni su roditelji Shanée i Brian pronašli popis želja njihove neprežaljene djevojčice. Sve svoje planove i snove za budućnost, malena je vlastoručno bilježila u obliku popisa u jednoj od školskih bilježnica.

Image
MAJKA PRVAŠICE ČIJE JE PISMO POTRESLO HRVATSKU: /

'Što smo mogli, lagali smo joj da je pokušamo utješiti. Park i sladoled sve liječe'

Image
MAJKA PRVAŠICE ČIJE JE PISMO POTRESLO HRVATSKU: /

'Što smo mogli, lagali smo joj da je pokušamo utješiti. Park i sladoled sve liječe'

Dirljiv popis naslovljen "Brookien popis želja" pun je planova kao što su: ići na ronjenje, voziti se čamcem, vidjeti losa i voziti brod bez ičije pomoći. Sve su to stvari koje nije stigla obaviti jer je njezin mladi život prerano ugašen.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kriv je tinejdžer

U čast svojoj djeci, roditelji će u sljedećih nekoliko godina ispuniti sve želje koje je malena Brooklynn navela u bilježnici. Također su pokrenuli kampanju zvanu Put It Down, kojom šire važnu poruku o opasnostima korištenja mobitela u vožnji.

"Nije vrijedno nečijeg života, boli i patnje koju mi proživljavamo jer si ti morao na dvije sekunde pogledati u telefon", kazao je otac Brian za Mirror. Tinejdžer koji je skrivio prometnu nesreću, osuđen je za tri ubojstva bez predumišljaja, prenose lokalni mediji.

Play ponuda
Play ponuda