ŽIVI U STRAHU / 'Skamenjena sam, DNK test će otkriti da je tata moje kćeri bio moja tajna veza za jednu noć'

Image
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Žena tvrdi da je sljedeći dan požalila zbog svog preljuba te da je odmah popila tabletu 'za dan poslije'

30.1.2023.
22:56
Ilustracija/Shutterstock
VOYO logo

The Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders javila se žena (55) koja strahuje da će njena kći (20) razotkriti njenu groznu tajnu da čovjek kojeg zove tata nije njen biološki otac.

"Provela sam 21 godinu strahujući da je veza za jednu noć, koju sam zatajila od supruga dovela do mog prvog djeteta. Nikada nikome nisam rekla za svoju zabrinutost, ali moja je kći postala fascinirana našim obiteljskim naslijeđem i želi napraviti test o podrijetlu", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MLADA MAMA DIGLA PRAŠINU /

Da joj nema trave, kaže da bi završila na antidepresivima: 'Napušena imam puno više strpljenja s djecom...'

Image
MLADA MAMA DIGLA PRAŠINU /

Da joj nema trave, kaže da bi završila na antidepresivima: 'Napušena imam puno više strpljenja s djecom...'

Ona i suprug (59) osim kćeri, imaju još i 24-godišnjeg sina. Tvrdi da je sljedeći dan požalila zbog svog preljuba te da je odmah popila tabletu "za dan poslije" te da nikome nije za to rekla.

'Počela sam živjeti u strahu'

"Par dana kasnije moj suprug i ja smo vodili ljubav i nedugo nakon toga saznala sam da sam trudna. Posjetila sam svog liječnika koji mi je objasnio da postoji samo mala vjerojatnost da tableta 'za dan poslije' ne bude djelotvorna. Ipak, nikad se nisam oslobodila brige da je moja veza za jednu noć dovela do moje trudnoće", ispričala je žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počela sam živjeti u strahu nakon što je moja kći tražila DNK testiranje kako bi što više saznala o svom podrijetlu za 21. rođendan. Ljudi uvijek komentiraju kako ona izgleda drugačije od mog sina. Ona je jedina u našoj obitelji sa zelenim očima i pjegicama. Sramim se reći da se ne sjećam puno o tipu s kojim sam imala vezu za jednu noć, ali imao je zelene oči", otkrila je nesretna žena te je dodala da se nada da je njen suprug biološki otac njenoj kćer.

"Jako volim svoju obitelj i ne mogu podnijeti pomisao da ću ih izgubiti. Zaista se nadam da je moj suprug biološki otac jer su on i moja kći jako bliski i sigurno mi nikada neće oprostiti što sam ovo tajila od njih. Voljela bih da sam priznala svoju indiskreciju prije toliko godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deidre je odgovorila:

"Ako ste uzeli tabletu za jutro poslije dan nakon veze za jednu noć, malo je vjerojatno da je to rezultiralo trudnoćom.

U malo vjerojatnom slučaju da rezultati izazovu daljnja pitanja, bilo bi potrebno organizirati pouzdani DNK test, koji je jedini način da budete sigurni u roditeljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, mogao bi vam koristiti razgovor s nekim nepristranim da vam pomogne nositi se s ovim procesom i konačno otpustiti krivnju koju osjećate."

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo