Play ponuda

VIDEO: / Djeca u Vladi RH protiv svih vrsta ovisnosti

shimmer fallback

Udruga PET PLUS organizirala je s učenicima osnovnih škola snimanje preventivnog videospota u Vladi Republike Hrvatske, u okviru programa IMAM STAV.

21.11.2013.
10:27
Play ponuda

Program IMAM STAV/ Unplugged najučinkovitiji je, po izvorima iz središnjice u Bruxelles-u, europski školski program prevencije kojemu su ciljana skupina mladi ljudi u dobi od 12 do 14 godina i njihovi roditelji.

Program je inovativan jer je razvijen kao rezultat više zemalja Europske unije u okviru projekta EU-Dap, European Drug Addiction Prevention (Europski projekt prevencije ovisnosti o drogi). Ovaj uspješan europski program prevencije temelji se na učenju životnih vještina i konceptu socijalnih utjecaja.

//www.youtube.com/embed/tYd-zzmMb8g Općenito s programom IMAM STAV promiče se pozitivno i zdravo ponašanje te se utječe na prevenciju korištenja sredstava ovisnosti (pušenja, korištenje alkohola, kanabisa i drugih sredstava ovisnosti).

UDRUGA PET PLUS provodi program IMAM STAV uz podršku Ministarstva zdravlja, Agencije za odgoj i obrazovanje i Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe droga u osnovnim školama već treću godinu.

Play ponuda
Play ponuda