Play ponuda

OVU MAJKU SU POSRAMILI ZBOG RUČKA KOJEG PAKIRA SVOM SINU: / Vidite li što im je zasmetalo?

Image
Foto: Facebook

Dok jedni kažu da je ovo nezamislivo velika količina hrane, drugi kažu da rade apsolutno isto

5.2.2020.
22:25
Facebook
Play ponuda

Jedna je Australka na Facebooku podijelila sastav jednog "lunch paketa" kojeg svakodnevno sprema svom 17-godišnjem sinu za školu te se vrlo brzo našla na stupu srama drugih korisnika.

Na slici su, naime, dva velika sendviča, tri pločice sa žitaricama, dva mini muffina, dvije banane, jedan krastavac, veća vrećica grožđa, jabuke, nektarine, mrkve, cherry rajčice, mala vrećica orašastih plodova i tri različite vrste sira ili sirnog pripravka.

"Ovo je sastav lunch paketa jednog dečka koji raste. Da je stalo još više, ubacila bih još ponešto jer on nikada ne prestaje jesti", napisala je ova mama.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

"Dio pojede u busu na putu u školu i nazad kući, a ako nešto ostane pojede nakon škole dok piše zadaću", rekla je i dodala kako njen sin obožava sport.

Iako većina nije komentirala izbor hrane koju mu sprema, dobar dio njih se složio kako je to jednostavno previše hrane.

"Ovo bi moje dijete u školu nosilo kroz cijeli tjedan", rekla je jedna mama.

"Dosta je tu zdravih namirnica, ali svejedno je to puno hrane. Kladim se da ovaj klinac nikad nije na miru", napisao je drugi.

Neki su se pak složili s količinom hrane koju je spakirala i kažu da oni rade isto.

"Oni koji kažu da je ovo previše hrane sigurno nemaju aktivne tinejdžere. Moj 14-godišnji sin trenira šest puta tjedno, ponekad i ujutro i navečer i on bi ovo isto sasvim sigurno pojeo", napisala je jedna mama.

Play ponuda
Play ponuda