Ovih deset stvari bi svaka mama trebala imati u svojoj torbi, a evo i zašto

Image
Foto: screenshot instagram, redbuffaloroad

Spremne na sve

21.9.2017.
11:00
screenshot instagram, redbuffaloroad
VOYO logo

Mame uvijek nose velike torbe u kojima mora biti mjesta i za njihove, ali i za dječje stvari. Ipak bez nekih stvari nikada ne izlaze iz kuće. Kao što su vlažne maramice ili pak one obične. Nikada ne znaju u kakvoj će se situaciji pronaći tokom dana i zato su zapravo uvijek spremne na sve uvjete. Pop Sugar donosi najvažnijih deset stvari koje bi sve mame trebale uvijek nositi sa sobom.

Torbica za hranu

Image
Foto: Bed Bath and Beyond

Ako ste s djetetom cijeli dan vani, najbolje je da hranu i grickalice stavite u neku torbicu, pogotovo ako se radi o jako simpatičnoj i vodootpornoj torbici. Takva je ona u obliku slona koju možete nabaviti na stranici Nikiani po cijeni od 80,23 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boca za vodu

Image
Foto: Saks Fifth Avenue

Uvijek postoje diskusije koja je boca najbolja i koja ne sadrži otrovnu plastiku. Na internetu možete pronaći odlične boce za vaše najmanje, na primjer staklena boca bez BPA branda Saks Fifth Avenue koju možete kupiti po cijeni od 186,89 kuna.

Prva pomoć

Image
Foto: World market

Ovo je nešto što bi svaka mama trebala imati, neovisno o tome koliko joj je dijete staro. Djeca su nespretna i trče po svuda te postoji mala vjerojatnost da će se u nekom trenutku i ozlijediti. Upravo zato bi u torbi trebalo biti mjesta i za flastere, škarice, zavoje i slične stvari. Upravo takav paket sve u jednom možete kupiti samo za 37,31 kune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječje vlažne maramice

Image
Foto: screenshot instagram, yoheimushamd

Nije potrebno previše objašnjavati, a možete ih pronaći apsolutno svugdje i to vrlo povoljno.

Kozmetički proizvodi

Image
Foto: flickr, Mariko

Ne mora sve u vašoj torbi biti samo za dijete. Vi ste jednako važni. Ne zaboravite ubaciti malu kozmetičku torbicu sa svime što vama treba. Od balzama za usne do pudera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krema za ruke

Dolaze hladniji dani, a i same znate kako će vam ruke biti suhe. Kako vama, tako i vašem djetetu. Najbolje je da pronađete kremu koja je manjeg pakiranja kako vam ne bi zauzimala previše mjesta u torbi. Svaka veća drogerija ima velik izbor ovakvih proizvoda manjih veličina za putovanja, a najčešće stoje na istom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maramice

Image
Foto: flickr, kaktuslampan

Baš kao i vlažne maramice, bitne su i one obične. Hladniji dani znače i šmrkavi nosići. Paket maramica biste uvijek trebale imati u torbi.

Tablete protiv bolova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želite da vas uhvati glavobolja u najgorim trenucima. Sigurno ne želite trčati za djetetom i uz to patiti od bolova. Tablete protiv bolova, kao i neki osnovni lijekovi su vrlo važni.

Bojice ili pastele

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ultimativni način kako zabaviti dijete kad mu je sve ostalo dosadilo. Dajte mu bojice, nabavite papir ili čak maramicu i pustite ga da crta.

Antibakterijski sapun za suho pranje ruku

Image
Foto: flickr, Valerie Everett

Nakon korištenja wc-a treba vam sapun za suho pranje ruku. Da ne spominjemo puzanje, igranje u travi i slične stvari. Iako su vlažne maramice dobre, ništa nije bolje od antibakterijskog sapuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo