Play ponuda

OVAKO SLAVNA GLUMICA SMIRUJE DJECU: / Otkrila genijalan trik koji pali kad njene curice uhvati žuta minuta

Image
Foto: Instagram

Iako njezine mezimice više nisu toliko malene (imaju pet i četiri godine), ona i dalje dijeli trikove novim mamama koje ju prate na Instagramu

12.6.2018.
21:52
Instagram
Play ponuda

Roditelji male djece jako dobro znaju što to znači kad njihovi mališani imaju izljeve bijesa jer nešto nije po njihovom. Glumica Drew Barrymore (43) otkrila je jedan od svojih genijalnih trikova koji su palili kad bi njezine klince uhvatila žuta minuta. Slavna majka dvoje djece na Instagramu je pohvalila članak koji je isticao puhanje balona od sapunice kao izvrstan način za odvlačenje pažnje usijanim glavicama.

U statusu je glumica istaknula borbe svake mlade majke, ali i kako trikovi poput puhanja balona mogu zaista umiriti dijete. "Neka sapunica uvijek bude uz vas. Ne možeš bjesniti ako dišeš, a ne možeš puhati balone ako ne dišeš. Ne možeš bjesniti dok se smiješ, a ne možeš loviti balončiće bez smijeha. Brza distrakcija za mir u kući", napisala je zvijezda Charliejevih anđela.

Savjet stručnjaka

"To su stvari koje sam stvarno trebala kao neiskusna majka i još mi uvijek uspijevaju. Surađivala sam sa 'seedlingsima' otkad sam rodila i dan-danas tražim njihove savjete. Uz njih se osjećam kao da nisam sama, a i paše mi njihov smisao za humor", otkrila je glumica.

Image
SUMNJA DA JOJ JE KĆI (6) PODVOJENA LIČNOST: /

'Vuče me za kosu, šamara, baca stvari po kući, ne mogu s njom na kraj'

Image
SUMNJA DA JOJ JE KĆI (6) PODVOJENA LIČNOST: /

'Vuče me za kosu, šamara, baca stvari po kući, ne mogu s njom na kraj'

Skupina Seedlings je, inače, tim specijalista za dječji razvoj i edukatora koji rade s roditeljima i pomažu im oko odgoja. Od njih je Barrymore i čula za spomenuti trik s balonima od sapunice.

Igračke bez tehnologije

Iako njezine mezimice više nisu toliko malene (imaju pet i četiri godine), ona i dalje dijeli trikove novim mamama koje ju prate na Instagramu. Tako je nedavno preporučila igračke iz trgovine 'The Creative Toy Shop', u kojoj se mogu pronaći predmeti za djecu koji ne uključuju nikakvu tehnologiju.

Nagrađivana glumica ima dvije kćeri - Olive i Frankie - koje je dobila s bivšim suprugom Willom Kopelmanom. Par je bio u braku četiri godine, a razveli su se u kolovozu 2016.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda