Play ponuda

OVAKO DRAMATIČNO PISMO DJEDU MRAZU JOŠ NISTE VIDJELI; Curica (11) mamu ostavila paf: / 'Ako ne dobijem ovo - umrijet ću'

Image
Foto: shutterstock

Malena mudrica svoje je želje podijelila u tri kategorije, ali taj odabir riječi...

21.11.2020.
16:52
shutterstock
Play ponuda

Je li vas već uhvatila "božićna groznica"? Ako ipak još uvijek odolijevate ukrašavanju doma i kupovini poklona, budite sigurni da vaši mališani već marljivo rade na svojim pismima Djedu Mrazu. Ova 11-godišnjakinja jako dobro zna što želi dobiti za Božić i to je jasno dala do znanja.

Nepoznata djevojčica podijelila je želje u tri kategorije: stvari bez kojih će umrijeti ako ih ne dobije, stvari bez kojih će moći preživjeti i one koje također želi, ali nije baš pitanje života i smrti. Osebujno pismo Djedu Mrazu zapanjilo je njezinu majku, koja ga je podijelila na Twitteru, prenosi The Sun.

'Skroman' popis želja

U najvažnijoj kategoriji našle su se nove traperice, ogrlica, poklon bon, karta za Disneyland i punjač za iPhone. Pokloni bez kojih bi mogla preživjeti uključivali su: balzam za usne, gumice za kosu, naljepnice i prstenje.

U kategoriji najmanje važnih stvari našle su se nove tenisice, vezica za privjeske koja se nosi oko vrata i odjeća s Disney likovima. Popis želja ove 11-godišnjakinje prikupio je mnoštvo lajkova i komentara u kojima ljudi nisu mogli sakriti koliko ih je malena oduševila.

Play ponuda
Play ponuda