Play ponuda

NORMALNO ILI NASTRANO? / Zabrinuti ujak: 'Vidio sam punicu golu u kadi zajedno sa svojom nećakinjom (9). Bilo je jako čudno'

Image
Foto: Shutterstock

Zabrinuti ujak je pitao stručnjakinju za roditeljstvo je li normalno da se baka kupa s unukom u kadi. Stručnjakinja je u početku pomislila da je to čudno. No, kasnije je ipak promijenila mišljenje i obrazložila svoje stajalište

13.12.2021.
23:16
Shutterstock
Play ponuda

Nikad nije lijepo kada se osjećate neugodno zbog nečega, ali je još gore kada ne znate pretjerujete li ili ne. Jedan je muškarac ostao u šoku nakon što je otkrio da se njegova punica kupa i tušira sa svojom devetogodišnjom unukom.

'Smatram ovo vrlo čudnim'

Protagonist ove neobične obiteljske priče osjećao se krajnje neugodno zbog ovog otkrića i potražio je savjet stručnjaka, piše The Sun. Ovaj zabrinuti čovjek predstavio se pod pseudonimom "Zabrinuti ujak" te je poslao pismo kako bi pitao kolumnisticu i stručnjakinju za roditeljstvo Emily Edlynn za mišljenje o cijeloj situaciji.

Rekao je: "Moja se punica još uvijek kupa i tušira s mojom 9-godišnjom nećakinjom. Smatram ovo vrlo čudnim. Kad sam razgovarao o ovome sa svojom partnericom, ona je rekla da su nećakinja i njezina baka samo bliske. Je li ovo čudno i trebam li išta reći svojoj sestri i njezinom mužu?"

Kao odgovor na pismo zabrinutog muškarca, stručnjakinja je priznala da je njezina početna reakcija bila: "Da, ovo je čudno", prenosi TS. Međutim, priznala je da ova situacija zapravo ima puno više nego što se na prvi pogled čini i da često "prebrzo povezujemo golotinju sa seksualnošću, a seksualnost je većinom tabu u društvu", priznala je stručnjakinja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Stručnjakinja je rekla da ipak trebamo gledati izvan okvira naše kulture te da skidanje ne mora biti neugodno. Objasnila je da treba naučiti djecu da razlikuju gola tijela od seksa: "Golotinja i pokazivanje dijelova tijela ne moraju biti jednaki spolu. Pod pretpostavkom da nemate zabrinutost zbog seksualnog uznemiravanja djeteta, preporučila bih da učinite ono što sam ja učinila, razmislite više o vlastitoj reakciji", savjetovala je stručnjakinja ovog zabrinutog ujaka.

Image
JE LI POHLEPNA I NERAZUMNA ILI SAMO REALNA? Neobičnim zahtjevom podijelila internet: /

'Želim 100 kn po satu za čuvanje unuka'

Play ponuda
Play ponuda