Play ponuda

JE LI POHLEPNA I NERAZUMNA ILI SAMO REALNA? Neobičnim zahtjevom podijelila internet: / 'Želim 100 kn po satu za čuvanje unuka'

Image
Foto: shutterstock

Ona ima posao kojim se bavi od kuće i morala bi ga prestati raditi nekoliko dana u tjednu zbog čuvanja jednogodišnjega djeteta i za to želi nadoknadu

10.12.2020.
7:14
shutterstock
Play ponuda

Baka servis uvijek je tu kada roditelji nemaju vremena baviti se svojom djecom ili se jednostavno žele odmoriti od pelena i bočica. No, je li obveza baka i djedova da čuvaju svoje unuke? Mišljenja su različita i baš je zbog toga ova baka iz Australije svojim zahtjevom podijelila internet.

Nakon što je priča došla do društvenih mreža, mnogi su je napali da je pohlepna, nerazumna i bezosjećajna zato što je od svoje kćeri zatražila da joj plati čuvanje unuka. Baka zahtijeva 15 dolara (oko 100 kuna) po satu, a to je objasnila tako što ima posao kojim se bavi od kuće i morala bi ga prestati raditi nekoliko dana u tjednu zbog čuvanja jednogodišnjega djeteta.

'Ja ne vodim vrtić...'

Za to želi nadoknadu. Kći joj je ponudila satnicu u visini od 10 dolara (oko 60 kuna), ali baka na taj iznos nije pristala te se čak i naljutila jer joj je ova ponudila tako malo, prenosi Daily Mail.

Image
MAJKA OVISNA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA ŠOKIRALA PLANOVIMA ZA SINA: /

'To će mu podići samopouzdanje'

Image
MAJKA OVISNA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA ŠOKIRALA PLANOVIMA ZA SINA: /

'To će mu podići samopouzdanje'

"Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadomjesti plaću koju ću izgubiti jer nekoliko dana u tjednu neću raditi svoj posao", napisala je baka na društvenim mrežama.

Traži li previše?

Velik broj internetskih korisnika smatra kako je očito da ova baka uopće ne želi čuvati svoga unuka, pogotovo jer traži tako velik iznos. Većina se složila da 100 kuna po satu dobivaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne tečajeve te su se pitali koje baka ima kvalifikacije da želi takvu satnicu.

Bilo je i onih koji su stali na bakinu stranu. Oni, pak, komentiraju kako je sasvim logično da joj treba nadoknada jer će zbog čuvanja unuka ostati bez dijela prihoda. "Zar je njezina obveza raditi besplatno da bi pomogla kćeri?!", pita se jedan od njih.

Play ponuda
Play ponuda