Play ponuda

MOŽETE LI VJEROVATI DA JE UČITELJICA OVO NAPISALA UČENIKU? / Zbog brutalne psovke u zadaći majka traži otkaz

Image
Foto: Shutterstock/ilustracija

Ravnatelj škole rekao je da istražuju slučaj te da će biti poduzeti potrebni koraci kako bi se sve riješilo na ispravan način

3.6.2019.
14:22
Shutterstock/ilustracija
Play ponuda

Svaki nastavnik ima svoju metodu ocjenjivanja i ostavljanja komentara u testovima i domaćim zadaćama svojih učenika. No, jedna je učiteljica iz Floride, prema mišljenju roditelja, u tome prešla svaku granicu.

Ona se, naime, toliko frapirala učenikovim odgovorom u zadaći da mu je ostavila brutalno iskren komentar. Umjesto da mu samo da jedinicu i eventualno napiše neku poticajnu poruku ili, pak, objašnjenje zašto ne valja to što je napisao, ona mu je poručila: "WTF je ovo?"

Šokirana majka podigla prašinu

Za one koji ne znaju, WTF je engleski akronim za izraz "what the fuck" iliti na hrvatskom: "koji k***c?". Da, upravo to je napisala ova prosvjetna radnica. Učenikova se majka, naravno, zgrozila pročitavši prostu i krajnje neprimjerenu poruku u domaćoj zadaći svojega sina te je odlučila reagirati.

Melinda Smith ovaj je incident ispričala za lokalnu news postaju WJHG i ocijenila ga "neprihvatljivim". "Samo kada sam vidjela taj izraz 'WTF'... Ne radi se ovdje o tome što moj sin nije prošao, već o izražavanju koje je neprimjereno i neprihvatljivo za jednog nastavnika", kazala je majka.

Učiteljica priznala krivnju

Smith se zbog svega obratila i upravi škole, zahtijevajući da prosta učiteljica bude kažnjena. "Smatram da ovaj postupak zaslužuje ukor. Ovo bi svakako trebalo uvesti u njezin 'dosje'", dodala je.

Ravnatelj škole Coy Pilson rekao je da istražuju slučaj te da će biti poduzeti potrebni koraci kako bi se sve riješilo na ispravan način. Izjavio je za Yahoo da je dotična učiteljica, koja nije željela biti imenovana, svjesna svoje krivnje i spremna snositi odgovornost.

Play ponuda
Play ponuda