Play ponuda

EM JE PRESLATKO, EM DOISTA FUNKCIONIRA / Kako natjerati bebu da podrigne? Ovaj fora trik funkcionira u '99,9 posto slučajeva'

Image
Foto: Screenshot/TikTok

'Ovo je nježan pokret. Ne radite ništa nasilu', naglasila je majka

10.6.2021.
7:14
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Podrigivanje je važan dio bebine rutine i neophodno je da se riješi zraka koji je progutala kada je pila mlijeko. Međutim, ponekad može biti teško "natjerati" dijete da podrigne, piše Metro.

Srećom, jedna je majka podijelila svoju tehniku na TikToku za koju tvrdi da uspijeva u 99,9 posto slučajeva iako izgleda blesavo.

U videu koji je dosad pregledan više od tri milijuna puta, Tay Becker pokazala je svoju metodu s "mrdanjem stražnjice". Naime, jednom je rukom poduprla bebinu glavu i gornji dio leđa, a drugu je stavila na njenu stražnjicu i nježno protresla.

"Držite im glavu i pomičite im noge naprijed i nazad. Ovo je nježan pokret. Ne radite ništa nasilu", naglasila je. Beba je potom ispustila glasan podrig.

Trik je izazvao oduševljenje roditelja.

"Upravo sam ovo isprobala jer sam držala sina i podrignuo je jako glasno", "Hranila sam kćer dok sam ovo gledala pa sam pokušala. Stvarno djeluje", neki su od komentara.

Play ponuda
Play ponuda