Play ponuda

KAKO JE MAĆEHA UKRALA BOŽIĆ / Sve poklone vratila u trgovinu, a djecu poslala biološkoj majci: 'To su mali lažljivci i manipulatori'

Image
Foto: shutterstock

Božić bi trebao biti najljepše vrijeme u godini, ali ovoj djevojčici i ovom dječaku izgleda da takav neće biti, a za sve je kriva njihova maćeha

29.11.2021.
8:21
shutterstock
Play ponuda

Nakon godina i godina maltretiranja i terora, jednoj je maćehi prekipjelo. Umjesto sretnog Božića u toplom obiteljskom domu, ova je maćeha odlučila muževu djecu vratiti njihovoj biološkoj majci.

Naime, ova maćeha od 2018. godine pomaže u odgoju suprugove 12-godišnje kćeri i 14-godišnjeg sina iz prvog braka.

U borbi s neukrotivom djecom, posegnula je za Redditom

"Ne mogu vam niti opisati kroz što smo moj muž i ja morali proći. Oni su osvetoljubivci, lažljivci, majstori manipulacije, a svima koji ih žele slušati reći će kako ih loše tretiram", pojadala se očajna maćeha.

Nadodala je i kako su djeca klonovi svoje biološke majke koja je, kako sama tvrdi, "najveći ološ na Zemlji".

Njezin je suprug, naime, dobio primarno skrbništvo nad djecom 2018. godine, što je očito izazvalo samo probleme. Trenutno je jako zabrinuta za njihovu sedmogodišnju vezu - iako joj se on ima postora i vremena posvetiti kada su djeca s biološkom mamom za vikende i ljetne praznike.

Međutim, stvari su se zahuktale još u listopadu 2020. na dan njihova vjenčanja.

"Moj se posinak ponašao kao potpuni se*onja na dan našeg vjenčanja, pred svima", priznala je.

Dok smo bili na medenom mjesecu, ostali su s majkom i inzistirali na tome da ne žele doći kući jer su tamo maltretirani i zlostavljani i ne smiju razgovarati s ocem, pa smo im dopustili da ostanu s njom puna dva mjeseca.

“Naravno da ih je poslala kući kada su joj dosadili. To se događa svakog vikenda… Provlače moje ime kroz blato, a učinila sam doslovno sve što sam mogla za njih posljednjih sedam godina”, napisala je.

Maćeha i otac završili na lijekovima

"Jako je loše. Moj suprug i ja sada uzimamo lijekove, a mene upućuju kardiologu i bolujem od PTSP-a”, otkrila je. Za nadolazeći Božić, žena je odlučila vratiti sve njihove poklone u trgovinu, a djecu vratiti biološkoj majci.

"Svi kažu: 'Oh, ali oni su samo djeca, ovo je normalna tinejdžerska stvar', ali nije. Nitko ne razumije, osim ako se ne nalazi u istoj situaciji. Nismo htjeli da dođe do ovoga", priznala je.

Image
'TEHNIČKI PROBLEMI' /

Ako ste u izvanbračnoj vezi, jednom kad dođu djeca situacija se može jako zakomplicirati

Image
'TEHNIČKI PROBLEMI' /

Ako ste u izvanbračnoj vezi, jednom kad dođu djeca situacija se može jako zakomplicirati

Play ponuda
Play ponuda