Play ponuda

JE LI OVO NAJGORI OTAC GODINE? / Zamrzio suprugu jer mu je rodila dijete pa dobio krajnje uznemirujuću ideju

Image
Foto: Shutterstock

Ozbiljno su razmatrali pobačaj kao opciju. No, dan prije zakazanog termina dogodio se obrat

30.5.2019.
11:38
Shutterstock
Play ponuda

Pregršt je razloga zbog kojih se bračni par može odlučiti za razvod - preljub ili gubitak osjećaja samo su neki od najčešćih. No, vjerojatno ne biste očekivali da će jedan suprug početi razmišljati o tom radikalnom potezu samo zato što je dobio dijete.

Djeca znaju biti "teška", ali ispostavilo se da je ovomu muškarcu toliko mrska činjenica da je njegova supruga rodila NJEGOVO dijete da zaista razmišlja o tome da je ostavi. U objavi na Redditu, koju je, doduše, brzo izbrisao, neimenovani je muškarac pitao ostale korisnike je li "š***k" ako se želi razvesti od supruge samo zato što je rodila njihovo drugo dijete.

shimmer fallback
shimmer fallback

Neočekivan obrat

Stanoviti je otac napisao kako je još nakon prvoga djeteta zaključio da ne voli biti roditelj te da ne osjeća da je dobar u toj ulozi. "Rekao sam ženi da nipošto ne želim drugo dijete. Kada je naše prvo dovoljno poraslo, gledao sam da više vremena provodim sa suprugom bez njegove stalne prisutnosti. Također sam se trudio raditi zanimljive stvari s njime", kazao je.

Međutim, stvari su brzo doživjele obrat. Naime, njegova je supruga ponovno ostala trudna. Reditovac kaže kako su u tim trenucima raspravljali o svojim mogućnostima te ozbiljno razmatrali pobačaj kao opciju. No, dan prije zakazanog termina, njegova se žena predomislila i odlučila zadržati dijete.

"Danas, dvije godine poslije, još uvijek joj to predbacujem. Primjećujem da me iritita svaki njezin potez, što mi prije nije smetalo. Osjećam kako više volim svoju djecu nego nju", zaključio je ovaj otac i navukao bijes brojnih korisnika društvene mreže.

Image
PAR IZ ISTRE SE ČUVAO ZA BRAK, PA PREKINUO ZBOG PENISA: /

'Umjesto vođenja ljubavi doživjeli smo užas'

shimmer fallback
shimmer fallback

Pale teške riječi

"Ti si š***k. Ona ne krivi tebe jer je otkazala termin za pobačaj. Tako je odlučila jer je to, na kraju, njezin odabir. Ti si trebao napraviti vazektomiju ako si bio siguran da ne želiš još djece", poručio je ocu jedan od korisnika, a drugi se nadovezao:

"Ti si š***k ako ne razumiješ koje su očite posljedice seksa. Ako dijete nije napravio poštar ili tvoj najbolji prijatelj, molim te da preuzmeš odgovornost za svoje proklete postupke. Sada imaš dvoje djece koju trebaš odgojiti, stoga ili budi muško ili se potpuno udalji. Ta djeca zaslužuju imati oca koji je spreman preuzeti odgovornost."

U moru negativnih komentara, našli su se i ljudi koji podržavaju odluku ovoga oca. "Ako nisi sretan i ne želiš ostati sa svojom ženom, ostavi je! Da, ispao bi š***k kada bi napustio svoju djecu, ali on to ne planira. Vidite da kaže kako ih voli", pokušao je urazumiti ostale jedan reditovac.

Play ponuda
Play ponuda