Play ponuda

JE LI OVAKVA KAZNA OKEJ? / Tata htio nemarnog sina (9) naučiti lekciju, ali dijete se izbezumilo, a žena ga nazvala 'čudovištem'

Image

Mališan je više puta ostavljao svoj bicikl vani kada bi završio s igranjem, a tata mu je odlučio na teži način pokazati što se može dogoditi ako tako nastavi

25.3.2021.
11:00
Play ponuda

Jedan tata požalio se kako njegova supruga misli da je on "užasno čudovište" nakon njegove kontroverzne kazne za njihova devetogodišnjeg sina. Anonimni muškarac podijelio je mišljenja nakon što je upitao ekipu na društvenoj mreži o tome je li otišao predaleko.

Pišući na Redditu, tata je objasnio da je htio naučiti lekciju svoga sina Tima nakon što je mališan više puta ostavljao svoj bicikl vani kada bi završio s igranjem. Roditelji mu "neprestano govore" da ga odloži u garažu kako mu ga netko ne bi ukrao, ali njegov sin nijednom nije poslušao savjet.

Sakrio bicikl pa ga vratio

Kada je otac jednoga jutra otišao na posao i vidio da je bicikl opet ostao vani, odlučio je djetetu pokazati da bi se njegovo upozorenje zapravo moglo i ostvariti. Stavio je bicikl u stražnji dio automobila i krenuo na posao, a njegov "izbezumljeni" sin uskoro ga je nazvao i pitao je li ga vidio.

"Rekao sam mu: 'Ne, nisam ga vidio. Shvaćaš li sada zašto te stalno upozoravamo da ga spremiš?'", ispričao je tata, koji je nakon toga sinu predložio da, kada navečer dođe kući, zajedno naprave plan kako će sakupiti novac za novi bicikl.

Kada se vratio s posla, vratio je bicikl, no sinu je rekao da ga je pronašao napuštenoga u obližnjem parku, upozoravajući Tima kako "neće uvijek biti te sreće da ga nađe". Kasnije mu je žena rekla kako je "nevjerojatna sreća što je pronašao bicikl".

Pale su teške riječi

Muž joj je zatim priznao da je cijelo vrijeme bio kod njega i sve joj ispričao. Ona se zbog toga na njega naljutila i nazvala ga "okrutnim čudovištem". Muškarca je iznenadila i povrijedila reakcija njegove supruge te je upitao reditovce je li doista pretjerao s kaznom.

"Pa niste ga bacili ni poklonili nekom drugom, samo ste pustili sina da vidi koje su moguće posljedice njegovih postupaka. Mislim da ste dobro postupili i da je naučio lekciju", napisao je netko u komentarima, no bilo je i onih koji ne misle tako i koji su autora objave prozvali "dvoličnim".

"Učite sina o posljedicama, a istovremeno mu lažete", komentirao je drugi, čije je mišljenje dijelila otprilike polovina korisnika. Jedan od njih otišao je toliko daleko da je ovomu ocu poručio kako mu "nije jasno zašto neki ljudi uopće imaju djecu", prenosi The Sun.

Play ponuda
Play ponuda