Play ponuda

IZVRIJEĐAO SVOJU ŽENU PA DOBIO HLADAN TUŠ: / 'Preglupa je da bi školovala našu djecu'; jedan komentar ga je uništio

Image
Foto: shutterstock

Njegova je supruga odlučila da će djecu (8 i 10) školovati sama kod kuće jer ih ne želi izlagati riziku od zaraze koronavirusom

13.11.2020.
17:24
shutterstock
Play ponuda

Jedan se Britanac anonimno javio u rubriku sa savjetima na portalu Mirror, gdje je iskazao svoju zabrinutost jer mu je supruga, zbog neizvjesnosti uzrokovane koronakrizom, djecu odlučila školovati kod kuće.

Muškarac se nije pretjerano suzdržavao te je jednostavno napisao kako misli da je njegova supruga za to - preglupa. O sebi je napisao da je diplomirao marketing i da se trenutno bavi financijama. Čim su se supruga i on vjenčali, kaže, složili su se da ona neće raditi, već će biti kod kuće s djecom.

Ona ih planira podučavati

"Ona je napustila kozmetičku školu, to dovoljno govori. Ali, osim toga, nevjerojatno je draga žena i od početka sam znao da s njom želim imati djecu. Međusobno se nadopunjujemo i super nam je tako, a pomogla mi je puno i u karijeri te bez nje ne bih postigao sve što jesam", priznao je.

Image
SVEKRVA JE MALTRETIRA, A SAD SE POČELA PONAŠATI ČUDNO; Žena u panici: /

'Zar bih ovo trebala trpjeti cijeli život?'

Image
SVEKRVA JE MALTRETIRA, A SAD SE POČELA PONAŠATI ČUDNO; Žena u panici: /

'Zar bih ovo trebala trpjeti cijeli život?'

Premda su se, kako kaže, dogovorili kako će pričekati do kraja godine da vide kako će se situacija s pandemijom razvijati i što će biti s nastavom, njegovu je ženu ta neizvjesnost izluđivala pa je odlučila da će djecu (8 i 10) školovati sama kod kuće.

Nismo svi stvoreni za to

Njemu se ta ideja nimalo ne sviđa jer, kako piše, ne misli da će ona biti baš dobra učiteljica i da će uopće djeci moći pomagati sa školskim gradivom. "Djeca postavljaju razna pitanja, a ona im kaže da treba provjeriti na Googleu ili da pričekaju dok se ja ne vratim kući. Nije to ništa teško, ali nismo svi stvoreni za podučavanje", zaključio je.

Voditelj podcasta Danny M. Lavery a.k.a. Prudence bio je jednako tako brutalan u svojem komentaru na ovo pismo čitatelja. "Ne, neću ti pomoći jer mi se ne sviđaš. Ne želim da ovaj tip dobije pomoć. Smatram da je njegov problem urnebesan i uglavnom si je sam za njega kriv. Želim da pati", poručio je Lavery.

Play ponuda
Play ponuda