Play ponuda

DEČKA ŠOKIRAO CURIN IZBOR IMENA ZA BEBU: / 'Jesam li š***k ako ne želim da mi se dijete zove po tom tipu?'

Image
Foto: Getty

Završio je svoje obraćanje riječima da smatra kako je prilično us*ano od njegove djevojke što ga je uopće pitala takvo što

7.2.2020.
12:55
Getty
Play ponuda

Od toliko imena koja postoje, mnogim je parovima teško izabrati kako će nazvati svoje dijete. Najvažnije je, na kraju krajeva, da se oko imena slažu oba roditelja. Jedna je trudnica izabrala savršeno ime za buduću bebu, uključujući srednje ime koje njoj mnogo znači. No, postoji jedan prilično ozbiljan problem.

Ime koje želi dati djetetu znači joj puno jer je pripadalo njezinu bivšem dečku koji je preminuo. Ne iznenađuje stoga što njezin sadašnji dečko nije oduševljen izborom. Budući tata je na Redditu pitao ljude je li "š***k" zbog toga što ne želi svojega sina nazvati po bivšem dečku svoje djevojke.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ona ne vidi problem

"Moja cura i ja očekujemo prvog sina. Nedavno smo raspravljali o imenima, kada mi je predložila da se dijete zove po njezinu bivšem koji je umro. Rekla je da bi to mnogo značilo njegovoj obitelji, s kojom je i dalje bliska", napisao je muškarac i dodao kako bi se on s tim imenom osjećao neugodno te da ne želi tako nazvati sina, ali njegova djevojka u tome ne vidi problem.

"Ne želim reći ljudima, a osobito ne svom sinu, da je dobio ime po drugom muškarcu kojega je njegova mama voljela prije mene. Ona mi je rekla: 'Zar ne možeš reći da je dobio ime po mom prijatelju koji je umro? Ionako nismo bili zajedno kada se tragedija dogodila'", kazao je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Čudne okolnosti smrti

Da stvar bude još kompliciranija, njezin bivši je umro od predoziranja i budući otac ne želi priznati ni tu činjenicu. Završio je svoje obraćanje riječima da smatra kako je "prilično us*ano od njegove djevojke što ga je uopće pitala takvo što".

I mnogi su se ljudi složili s muškarcem - njih više od stotinu komentiralo je objavu. "To je čudno. Tebi se iz očitih razloga ne sviđa ime i ona bi to trebala poštovati", netko je napisao, a drugi reditovac je dodao: "To je ionako beskorisna gesta. Možda će se tvoja cura osjećati dobro prvih pet minuta, a onda će to ispariti. Čini mi se kao nezrela odluka."

Play ponuda
Play ponuda