MAMA JE, PA ŠTO? / Osuđuju je jer u javnosti hoda polugola, čak su je snimili u tangama: 'Ma ne zamaram se, sumnjam da će moj sin reći...'

Image
Izvor: TikTok/Krysta Feth

Bujna mama redovito na svom TikToku dijeli snimke na kojima pozira oskudno odjevena i pokazuje obline

3.1.2023.
21:57
TikTok/Krysta Feth

Samo zato što ste postali mama ne znači da odjednom morate promijeniti svoju garderobu u ono što drugi smatraju "prikladnim". Tiktokericu Krystu Feth nije briga što ljudi misle o njenim modnim odabirima, piše The Sun.

Bujna mama, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, redovito na svom TikToku dijeli snimke na kojima pozira oskudno odjevena, a svoje bujne obline i utegnuto tijelo održava u teretani.

Image
MISIJA: PREŽIVJETI SIJEČANJ /

Nakon božićne euforije šamar stvarnosti je posebno bolan: Pobijedite postblagdansku depresiju uz ovih sedam trikova

Image
MISIJA: PREŽIVJETI SIJEČANJ /

Nakon božićne euforije šamar stvarnosti je posebno bolan: Pobijedite postblagdansku depresiju uz ovih sedam trikova

"Majčinstvo nije došlo s dresscodeom. Dobivam puno komentara o tome kako bi se trebala ponašati kao mama i što bih trebala odjenuti. Ja sam brižna mama koja je svoje cijelo postojanje izgradila oko djece i školujem ih kod kuće", kazala je Krysta.

Negativni je komentari ne smetaju

"I slučajno mi je nevjerojatno ugodno u vlastitoj koži. Sumnjam da će moj sin ikada pomisliti reći ženi što bi trebala odjenuti. Ima mamu i tri sestre. Bog zna da nisam za svakoga i ne želim biti", dodala je.

No, iako je Krysta stekla tisuće obožavatelja koji cijene njenu poruku, postoje i bezbrojni trolovi koji komentiraju njezine videe. Njima najviše smetaju snimke na kojima je ona u tangicama kad vrijeme provodi s djecom.

"Tako sam i ja razmišljala sve dok mi moj sin nije rekao da mu nije ugodno vidjeti me u vrućim hlačicama. I bio je u pravu", "Količina pažnje koju trebaš je jako, jako tužna", "Nema ništa loše u tome da imaš malo stila", samo su neki od komentara.

No, čini se da je negativni komentari nisu pogodili jer je Krysta za ovu godinu obećala da će ostati svoja.