OGLAS

BORBA MLADE MAME / Do 19. godine bila je trudna čak sedam puta: 'Govorili su mi da se trebam sramiti. Sve sam izgubila, ali...'

Image
Foto: Instagram

Angie se udala nakon 16. rođendana, drugo dijete dobila je kad imala 17 godina, a onda je opet ostala trudna

17.11.2023.
21:17
Instagram

Play logo

Mlada mama Angie otvoreno je progovorila o neprestanim odvratnim i okrutnim primjedbama koje dobiva jer je svoju obitelj zasnovala sa suprugom Jordonom dok je bila tinejdžerica. Angie je, naime, bila trudna sedam puta do svoje 19. godine. No, ona voli svoj život i obitelj te tvrdi da ništa ne bi mijenjala, piše The Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako djevojka koja je rodila na Paklenici nije znala za trudnoću? 'Iako ima sve simptome žena se uvjeri da nije trudna'


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angie je prvi put zatrudnjela s 15 godina. Svi su joj govorili da tako mlada ne bi trebala imati dijete. No, ona je ignorirala te zlobne komentare te je rodila kćer Neveah, koja sada ima četiri godine.

Image
NAZVALA JE 'KLOŠARICOM' /

Majka priznala da ne podnosi vlastitu kćer: 'Ovo nije žena koju sam odgojila, neka svi znaju zašto je se sramim'

Image
NAZVALA JE 'KLOŠARICOM' /

Majka priznala da ne podnosi vlastitu kćer: 'Ovo nije žena koju sam odgojila, neka svi znaju zašto je se sramim'

Angie i Jordon vjenčali su se nedugo nakon njenog 16. rođendana, a sina Hudsona dobili su kad je ona imala 17 godina. Nažalost, Angie je imala pet spontanih pobačaja. Ipak, prošle je godine rodila sina Finleyja te trenutno očekuje četvrto dijete. Angie ne može biti sretnija što tako mlada ima veliku obitelj te tvrdi da "živi svoj najbolji život".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angie je prvi put ostala trudna nekoliko mjeseci nakon što je upoznala sadašnjeg supruga. Napravila je osam testova na trudnoću koji su je potvrdili te su se ona i Jordon napokon pomirili da će postati roditelj. Angie je tada bila na kontracepciji. "Nisam sigurna zašto nije djelovala na nas, ali u tom je trenutku vjerojatno bilo suđeno da imamo dijete", rekla je Angie u serijalu "Love Don't Judge".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazivaju je 'patetičnom' i 'sramotnom'

Mlada mama otkrila je i da je naišla na podijeljene reakcije kada je vijest priopćila prijateljima i obitelji. Kazala je da je bilo "puno ljutnje, šoka i razočaranja" te dodala: "Kad bi mi neka 15-godišnja djevojka rekla da je trudna i ja bih sigurno bila šokirana. Znala sam da nećemo dobiti najbolje reakcije ljudi. Svatko je imao drugačiju reakciju kad smo im rekli da smo trudni".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angie je još otkrila da su je u školi osuđivali kad se saznalo za njenu trudnoću. "Njihove osude bile su teške. Bila sam još jako mlada i išla sam u školu kad sam saznala da sam trudna, pa sam izgubila sve s kojima sam bila bliska jer više nismo imali iste živote".

Angie je također otkrila da podli trolovi stalno daju komentare pune mržnje prema njenoj obitelji, a mnogi je nazivaju "patetičnom" i "sramotnom". Ona zbog toga, kaže, osjeća pritisak više nego ikad da mora uspjeti. "Kažu da sam jadna i da ovo nije nešto za hvalisanje te da je moj život sramotan. Svi žele da propadnemo, pa si zbog toga radim veliki pritisak".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako voli svoju veliku obitelj i "ne može biti sretnija" što je mlada mama, Angie je priznala: "Pobačaji su me naučili da jednostavno budem zahvalna na djeci koju imam. Uvijek sam željela veliku obitelj".


Play logo

Ona i suprug se spremaju poželjeti dobrodošlicu svom četvrtom djetetu. "Jako smo uzbuđeni što samo trudni i što ćemo dočekati četvrtu bebu, tako da će naša obitelj biti još potpunija", istaknula je Angie.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
U klinču
Vrijeme je za seks
SRPZŽ2023
Ljubav je na selu
Dosje Jarak
default_cta
Love island Australija
Superstar
Viola boje mora
Život na vagi
Igra moje sudbine
default_cta
VOYO KIDS
Stanje nacije
American idol
LJNS AU

Najčitanije


Izdvojeno

Telegram

Telegram

Image

Policija maloprije potvrdila da je konačno podnijela prijavu protiv Banožića. Novi detalj: počinio je i prekršaj