Play ponuda

ŽIVI NA KRUZERU / Baka (88) rasprodala svu imovinu i krenula u hrabru avanturu: 'Troškovi života su visoki, ali vrijedi ovih užitaka'

Foto: YouTube CBS Screenshot

Lee Wachtstetter je prije 15 godina odlučila umirovljeničke dane provesti zabavljajući se pa je prodala sve što posjeduje i preselila se na kruzer kojim je obišla cijeli svijet

13.2.2023.
12:39
YouTube CBS Screenshot
Play ponuda

'Mama Lee' kako su je svjetski mediji prozvali, dokaz je da život u mirovini može biti uzbudljiv i nevjerojatan. Ona je prije 15 godina prodala svu svoju imovinu i u 79. godini zakupila kabinu u najluksuznijem kruzeru i od tada putuje svijetom.

Živi život punim plućima

Izgubila je muža 1997. godine od karcinoma, a kada je ostala sama, odlučila je ispuniti obećanje koje je dala mužu na samrti, a to je da živi život punim plućima.

Lee je to i učinila. Prodala je svu imovinu i odlučila se preseliti na luksuzni kruzer, putujući bez prekida. Obišla je stotinu različitih zemalja svijeta.

Nije sama na tom putovanju. Prati je veliki broj osoblja ovog kruzera koji o njoj brine dan i noć. Cijena ovog nevjerojatnog paketa (putovanje + kabina + njega osoblja) iznosi nevjerojatnih 149.000 eura godišnje!

Njoj novac nije bitan jer vodi kvalitetan život. Postala je maskota ovog kruzera, redovno dočekuje nove putnike i svaku večer pleše s njima, a sve u spomen na svog preminulog supruga s kojim je krstarila čak 89 puta.

Play ponuda

Objavila knjigu

Tijekom ovih godina objavila je i biografiju o svom nevjerojatnom iskustvom.

"Troškovi života su skupi, ali vrijedi svaki dolar potrošen na osjećaj da živite punim plućima", napisala je Lee u svojoj knjizi koja je postala bestseler. "Možda sam beskućnica, ali treba vidjeti moju jahtu", poručila je.

Na istom kruzeru žive još tri žene, umirovljenice, koje dane provode isto kao Lee.

'Mama Lee' se sa svojom obitelji čuje preko Facebooka, a do sada je prešla Panamski kanal 50 puta, bila na preko 200 krstarenja i vidjela ona mjesta za koje većina ljudi nikad nije ni čula da postoje.

Play ponuda
Izvor: YouTube CBS Screenshot