da ne zaglavite / Mehaničar otkrio trik koji rješava problem s autom na ekstremnim temperaturama

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Scotty Kilmer je kazao da nanošenje male količine spreja može spriječiti potpuno lijepljenje vrata

17.6.2024.
14:35
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Vozači bi mogli produljiti životni vijek svog automobila slijedeći jednostavan savjet jednog od vodećih automehaničara Scottyja Kilmera, piše Express.

Kilmer je na svom YouTube kanalu otkrio da bi jedan artikl dostupan u mnogim trgovinama mogao dramatično produljiti životni vijek benzinskih i dizelskih vozila. Naime, korištenjem silikonskog spreja na gumenim brtvama oko prtljažnika i ručki vrata može se spriječiti nastajanje nekih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IMA IH ČAK 64 /

Veliki vodič kroz lampice u automobilu: Saznajte na što vas svaka od njih upozorava

Image
IMA IH ČAK 64 /

Veliki vodič kroz lampice u automobilu: Saznajte na što vas svaka od njih upozorava

Kilmer je kazao da nanošenje male količine spreja može spriječiti potpuno lijepljenje vrata. Naglasio je da je jednostavan sprej toliko koristan da bi čak mogao udvostručiti život vozila, što je vrlo važno vlasnicima rabljenih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što napraviti kad se vrata auta ne mogu otvoriti?

"Ako ste ikada imali ljepljive brtve ili one koje propuštaju vodu na prtljažniku, pogledajte ovo! Ako nabavite silikon u spreju i poprskate ih, a zatim ih obrišete jednom godišnje, ne samo da se neće zalijepiti, nego neće curiti ni kad pada kiša", istaknuo je stručnjak.

"Ovaj auto je star 28 godina, prtljažnik još ne curi, vrata još ne cure. Sve zato što jednom godišnje prskam gumene brtve. Dodatna prednost je to što su to silikoni i kiša se neće zalijepiti za njih i neće se smrznuti kada vani postane hladno i kišovito, pa zbog toga ne možete ući u svoj automobil", rekao je Kilmer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove pratitelje oduševio je savjet, a neki su mu bili posebice zahvalni, s obzirom na to da je sada krenula druga krajnost - visoke temperature koje također mogu napraviti isti problem.

"Hvala ti, Scotty. U zadnje vrijeme, dok mi se auto grije na suncu, zalijepe se brtve na vratima i pitam se kako to popraviti. Sada znam! Odličan tajming!" napisao je jedan od njih u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Pobjedniku Hell's Kitchena život se sad potpuno mijenja: Radit će u prestižnom restoranu na Korčuli

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo