PROSTITUCIJA ILI BIZNIS? / Majka troje djece gola čisti po kućama, past će vam mrak na oči kad vidite koliko naplaćuje sat

Image
Foto: Shutterstock

Ljudi su izračunali da ona po satu zarađuje više od prosječnoga liječnika

29.2.2020.
18:55
Shutterstock
VOYO logo

Majka troje djece, nezadovoljna dosadašnjom plaćom radeći kao sobarica u hotelu, odlučila je otvoriti vlastitu tvrtku, no odabir poslovanja izazvao je prilične kontroverze. Claire O'Connor (35), naime, nudi usluge čišćenja po kućama ne noseći pritom nijednu krpicu na sebi. U sat vremena tako može zaraditi 95 funti (više od 800 kuna), piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ovisi o stupnju golotinje

"Neće biti nikakvih mutnih poslova. Nije dopušteno dodirivanje ni fotografiranje, ne postoje dodaci. Ja dođem, obavim posao i odem", stoji u uputama za klijente njezine tvrtke Fantasy Clean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O'Connor svoje usluge naplaćuje od 75 do 95 funti po satu. Ako čisti potpuno gola, onda je cijena veća, za čišćenje u toplesu naplaćuje 85 funti, a posao u donjem rublju ili kostimu stoji 75 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug je podržava, javnost osuđuje

"Prvi je susret uvijek malo neugodan, ali to se sve mijenja nakon što bolje upoznam klijenta", izjavila je Claire. Njezin suprug Rob isprva je mislio da se ona šali kada mu je rekla za ideju, ali sada u potpunosti podržava suprugu u njezinoj novoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je suprugu to okej, javnost ima podijeljene reakcije. Jedni se pitaju koliko nisko može osoba pasti da zaradi novac te smatraju da je ovo neka vrsta prostitucije, drugi joj žele sreću jer će "barem dati starijim muškarcima nešto što će ih uzbuđivati", a treći su procijenili da ona po satu zarađuje više od prosječnoga liječnika.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo