Play ponuda

Procurilo sedam minuta novih Gilmoreica: Čini se da su Luke i Lorelai ipak...

Image
Foto: Netflix

Oni su što?!

31.10.2016.
15:36
Netflix
Play ponuda

Još manje od mjesec dana nas dijeli od uživanja u četiri nove epizode popularnih curki iz Stars Hollowa. Kada iščekujemo nešto što toliko obožavamo, svaki dan nam se čini predugačak.

No, ako jednostavno ne možete dočekati saznati što se događa u životu Gilmoreica, bacite oko na scene koje su procurile na Entertainment Weekly Pop festivalu.

Evo što iz njih možemo saznati:

1. Rory je neko vrijeme živjela u Brooklynu, ali se morala preseliti natrag u Stars Hollow jer je zgrada u kojoj je živjela postala kondominij, odnosno nije si mogla priuštiti da zadrži stan.

2. Stars Hollow ima veliki pool party, a poznavajući naše djevojke, ostale su na sigurnom izvan vode jer tko zna koliko je djece obavilo nuždu u bazenu.

3. Grad je preplavljen raznim celebrityjima koji i nisu baš na vrhu liste, a Taylor, naravno, nije zadovoljan.

4. I najvažnija stvar - čini se da su Luke i Lorelai u braku! To dokazuju riječi iz, ni manje ni više, Emilynih usta: "Ako ti prvi umreš, a nisi sredio oporuku, sve će pasti na leđa moje kćeri".

Podsjećamo, premijera serijala od četiri epizode Gilmore Girls: A Year in the Life doživjet će svjetlo dana 25. studenog. Ne preostaje nam ništa drugo nego strpiti se.

Play ponuda
Play ponuda