Play ponuda

OTKRIO ROMANTIČNU PRIČU IZA ZARUKA: / Tri godine čuvao je njezin prsten iz snova, a ona o tome nije znala ništa

Image
Foto: theyearofelan/twitter

Kada je par odlučio otputovati u Japan, Elan je prsten uzeo sa sobom, znao je da je došlo vrijeme da ju zaprosi

27.12.2019.
18:52
theyearofelan/twitter
Play ponuda

Priča o zarukama Elana Galea, televizijskog producenta iz Los Angelesa, oduševila je mnoge koji su priču ovog para mogli pratiti na Twitteru.

Nekoliko godina prije nego što je postavio sudbonosno pitanje Elan je sa svojom djevojkom glumicom Molly Quinn, s kojom je tada bio tek nekoliko mjeseci, otišao na izlet. Šetajući po Seattleu naletjeli su na trgovinu s vintage nakitom. Molly je oduševio smaragdni prsten kojeg je probala te mu rekla: "Ako se ikada odlučiš zaprositi me, probaj naći prsten sličan ovome".

Ono što Molly nije znala je da se Elan idući dan vratio u trgovinu i kupio prsten.

Image
'NA KRAJU SE ČULO BUĆ': /

Kleknuo da bi zaprosio djevojku, a onda je sve pošlo po zlu

"Sakrio sam ga u malu kutiju koju sam držao iza našeg kreveta te nisam imao ideju kada ću ponovno otvoriti kutiju i kada ću ju zaprositi. Tri godine Molly je spavala u krevetu kraj kojega je bio prsten", napisao je producent na Twitteru.

Zimska idila

Kada je par odlučio otputovati u Japan, koji oboje obožavaju, Elan je prsten uzeo sa sobom, znao je da je došlo vrijeme da ju zaprosi.

"Na predivan snježni dan u Hokkaidu stavio sam prsten u džep i otišao s Molly na skijanje. Bio sam nervozan i prestravljen", prisjetio se.

Napokon, kada su stali kraj staze ne bi li se fotografirali Elan je skinuo skije, kleknuo i pitao ženu svog života hoće li se udati za njega, pokazavši joj prsten koji je ugledala tri godine ranije.

Ne moramo ni reći da je pristala.

Image
OVO SIGURNO NIJE OČEKIVALA: /

Djevojci iz Tuzle na maturalnoj večeri pripremio iznenađenje života

Play ponuda
Play ponuda