'Moj je sin bio užasno sramežljiv, pa sam počeo oslikavati njegove vrećice za ručak kako bi mu bilo lakše upoznati ljude'

Dosad je oslikao više od 550 vrećica različitim zabavnim ilustracijama

18.1.2018.
14:00
domnx_art / instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj genijalni tata iz Kalifornije već više od četiri godine crta na papirnate vrećice u kojima njegov sin u školu nosi užinu, a razlog je prilično dirljiv. Naime, njegov je sin, tvrdi Dominick, u osnovnoj školi bio iznimno sramežljiv i nije se družio sa svojim vršnjacima zato što nije znao kako bi im prišao niti što bi im rekao.

I tu je uskočio kreativni tata. "Obično roditelji svojoj djeci spreme hranu za ručak u školi i misle kako je to to. No, za mene tu posao ne završava. Ja sam sve to odveo na neku novu razinu. Već otprilike četiri godine crtam na papirnate vrećice za ručak svog sina, a on ih zatim nosi u školu. Iako sad već ide u srednju školu, i dalje ih redovito nosi sa sobom", objasnio je Dominick za Bored Pandu.

'Djeca su mu sama počela prilaziti i postavljati pitanja'

"Kad je naš sin bio mlađi, moja supruga i ja redovito bismo ga upisivali na dodatne aktivnosti u školi, no on je uvijek bio previše sramežljiv da bi se ondje zaista i družio s vršnjacima. Zbog toga sam počeo oslikavati njegove vrećice za ručak ovim zabavnim ilustracijama kako bih mu barem malo olakšao da učini taj prvi korak i započne razgovor s ljudima. I uspjelo je! Djeca su mu vrlo brzo počela sama prilaziti i ispitivati ga o ilustracijama, a onda bi često razgovor otišao u smjeru Marvelovih superjunaka", priča.

Dosad je oslikao otprilike 550 vrećica različitim ilustracijama, a sve fotke svojih genijalnih i preslatkih rekem djela redovito objavljuje na Instagramu. Izdvojile smo nekoliko.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali