Vratila se na pistu samo devet dana nakon poroda!

Nakon Mirande Kerr, koja se na pistu vratila sedam mjeseci nakon poroda, te Heidi Klum, koja je dvije godine ranije pistom prošetala pet tjedana nakon poroda, ovakvi (hrabri?

31.8.2011.
13:53
VOYO logo

Ili barem ne bi trebali. Ostali smo zapanjeni kad smo doznali da je 32-godišnja manekenka i model Anna Freemantle modnom pistom samouvjereno prošetala samo devet dana nakon što je rodila sina Lea!

Anna, koja je bila rame uz rame s Naomi Campbell i Kate Moss, povodom ovog svog poteza izjavila je kako smatra da žene ne bi trebale birati između majčinstva i karijere. Kako bi promovirala tu teoriju, Anna se priprema i za snimanje seksi editorijala samo u donjem rublju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Iako je cijeli proces trudnoće privatan i na neki način tih, zahvalna sam na tom procesu zbog kojeg sam shvatila koliko sam sretna što ništa ne može narušiti izgled mog tijela. Uvijek sam bila prilično aktivna osoba, pa čim sam rodila osjetila sam ogromno olakšanje i povratak pravoj sebi, te sam odmah poželjela otići u jednu dobru šetnju', priznala je Anna.

Njezina karijera započela je kada ju je agent jedne modne agencije (s kojom ugovor imaju slavne dame poput Yasmin Le Bon, Linde Evangeliste i Agyness Deyn) zamijetio dok je u Londonu radila kao konobarica. Sto i osamdeset centimetara visoka Anna nosila je revije prestižnih modnih imena, poput Louisa Vuittona, Versacea i Valentina, te se pojavljivala u časopisima poput Voguea ili Ellea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anna je prije četiri i pol godine upoznala 33-godišnjeg Jonathana te se ubrzo udala, a danas imaju trogodišnjeg sina Maxa i jednomjesečnog sina Lea, kojeg je rodila 19. srpnja. Ne želeći se odreći svoje karijere, već 28. srpnja prošetala je reviju škotske dizajnerske kuće Jane Davidson, a nakon toga odradila i revije za brend Nicole Farhi te ekskluzivnu modnu trgovinu Harvey Nichols.

'Volim putovati svijetom i obožavam biti majka, najdraže mi je družiti se i igrati sa svojom prekrasnom djecom. No, nikada nisam bila tip osobe koja ne radi ništa. Radoholičarka sam', priznala je Anna sa smiješkom sliježući ramenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108060143006 arti-201107080621006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo