Od glazbe do filma / Senna M dobio Emmy! Za Danas o nagradi, Heidi Klum i Chucku Norrisu: 'Ni on mi ništa ne može'

Nakon što je godinama gradio glazbenu karijeru, Senna M se povukao sa scene kako bi se posvetio filmskom svijetu. Osnovao je svoju tvrtku koja proizvodi kranove i svjetla, a zbog suradnje na velikim projektima kao što su 'Game of Thrones' i 'Vikinzi', osvojio je prestižnu nagradu Emmy

10.1.2023.
18:03
VOYO logo

Dance ikona 90-ih, Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M godinama je žario glazbenom scenom, a sada se može pohvaliti potpuno novim dostignućem. Naime, dobio Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji.

Senna M davno je nestao sa scene, a potom izgradio karijeru i pokrenuo tvrtku Senna Inovation Factory koja se bavi sofisticiranom tehnologijom koja je korištena u brojnim poznatim produkcijama, poput onih u serijama "Vikinzi", "Game of Thrones" i "Ratovi Zvijezda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši glazbenik opisuje kako je nestvarno dobiti ovako veliku nagradu, veliko priznanje za trud i rad.

"Nazvali su me iz tvrtke StYpe, s kojom sam surađivao na svojim projektima da mi prenesu vijest. Taj trenutak, taj osjećaj, nešto neprocjenjivo", rekao je pred našim kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da mu više odgovara filmski svijet od onog glazbenog, posebno zato što su ljudi uvijek mislili da je on "neka velika zvijezda koja dolazi helikopterom na koncerte", a ustvari je to znalo izgledati potpuno drugačije.

"Ustvari smo znali sjediti u svlačionicama među gajbama, nismo mogli ni na wc, a pozornice su bile prepune stakla", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je priča potpuno drugačija, govori glazbenik. U filmskoj se produkciji, kaže, osjeća kao da je “u susjedstvu” jer redovito se druži s velikim zvijezdama koje su vrlo prizemljene i ljubazne. Trenutno, kaže, radi s Heidi Klum na njezinoj seriji, a kaže kako ne može vjerovati da se upravo takvo što njemu događa dok mu produkcija šalje slike sa snimanja.

Iako mu, “ svaka nova suradnja obriše staru”, istaknuo je kako mu je u sjećanju posebno ostalo snimanje serije “Game of Thrones”. Redatelj serije kasnije je tražio isključivo Sennu za svoje buduće projekte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov posao zasigurno je kreativno mjesto koje okuplja zanimljive ljude, a ispričao je anegdotu s Chukom Norrisom koja mu se urezala u pamćenje.

“Čovjek se prilikom jednog snimanja razmahao nogama rukama i srušio moja svjetla i pomislio sam kako više nema ništa od njih, ali kad smo ih upalili - sve je bilo potpuno ispravno! Znači ni Chuk Norris mi ništa ne može.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te je panele na kraju uokvirio kako bi zauvijek imao tu uspomenu.

U ovoj godini očekuju ga brojna poslovna putovanja i izazovi koje nestrpljivo očekuje, a više o njegovim uspjesima i planovima možete pogledati u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo