Play ponuda

PRILAGODITE ČARAPE OBUĆI U DVA POTEZA: / Ovaj hit video pokazuje trik s kojim one postaju 'nevidljive'

Image
Foto: Instagram

Najbolje ga je izvoditi na vrlo tankim čarapama koje se lako preklapaju

11.7.2019.
9:38
Instagram
Play ponuda

Na svu sreću, u trgovinama postoje stopalice, niske čarape koje su idealne za tenisice kada ne nosite duge hlače. No, za svu ostalu ljetnu obuću, čak su i one previše. Popularna mrežna trgovina ASOS sada je otkrila genijalan trik koji u nekoliko sekundi vaše čarape prilagođava balerinkama, mokasinama ili drugim niskim cipelama.

Svoj su videovodič objavili na Instagramu, a on je u dva dana pregledan gotovo pola milijuna puta. U videu žena nosi najobičnije ružičaste sokne, koje očigledno nisu dobar odabir za srebrne loaferice, koje je planirala obuti.

Image
TRIK PROTIV SMRADA TENISICA POHARAO INSTAGRAM: /

Žena pokazala što stavlja u njih i raspametila ekipu

Image
TRIK PROTIV SMRADA TENISICA POHARAO INSTAGRAM: /

Žena pokazala što stavlja u njih i raspametila ekipu

Prilagodba u dva jednostavna poteza

U sljedećem kadru vidimo kako prevrće čarapu kao da je namjerava skinuti, ali se zaustavlja kada ona dođe do prstiju. Zatim ostatak čarape koji je skinula samo zarotira ispod stopala i natakne ga na petu. I to je to, dobila je minimalističke čarapice koje se uopće ne vide u cipelama.

Ovaj je trik najbolje izvoditi s vrlo tankim čarapama koje se lako preklapaju. Brojni su pratitelji ASOS-a na spomenutoj društvenoj mreži oduševljeni ovim vodičem, koji je došao baš u pravo vrijeme, kada svi nose nisku i otvorenu obuću. "Ovo je revolucionarno", zaključili su instagramovci. Ipak, neki se od njih brinu da bi tako složene čarape mogle brzo skliznuti s pete.

Play ponuda
Play ponuda