Play ponuda

Postoji trik koji će vam pokazati jesu li cipele na petu udobne i jako je jednostavan

Image
Foto: flickr, Manitoba Coupon Maven - Michelle Roy

Kakvo otkriće :O

27.8.2017.
14:41
flickr, Manitoba Coupon Maven - Michelle Roy
Play ponuda

Kada kupujete nove cipele na petu uvijek vodite brigu o nekoliko stvari. Najvažnije je naravno da su lijepe i udobne. Nakon duge potrage konačno ste pronašle one prave. Prekrasne su, nisu skupe i preudobne su. Kupile ste ih i jedva čekale priliku da ih obujete.

A onda ste ostale iznenađene. Neugodno. Toliko su vas nažuljale da idući dan niste mogle hodati. Vjerojatno vam nije jasno kako se ovo dogodilo s obzirom da su u dućanu bile tako savršene. Sve što ste trebale napraviti kod kupovine je izmjeriti udaljenost od stopala do pete i nikada ne biste imale problema.

Potrebne su samo dvije sekunde

shimmer fallback
shimmer fallback

Ehh, da ste samo ranije znale ovaj trik. Potrebne su vam samo dvije sekunde kako biste saznale jesu li štikle udobne. Kod idealnih cipela udaljenost između đona i pete bi trebala iznositi tri centimetra ili više. Zapravo, vrijedi pravilo: Što je udaljenost veća to je i cipela udobnija, odnosno što je udaljenost manja to će sva težina stopala biti prebačena na prste. Udaljenost je stoga važna jer o njoj ovisi koliki će biti nagib cipele, a samim time i kolko će to utjecati na naše noge.

Ne preostaje vam ništa drugo nego ručno izmjeriti cipelu svaki puta kod kupovine. Jasno, ako želite udobnu cipelu, ako ne onda vam je svejedno. :)

Izvor: She Finds

Play ponuda
Play ponuda