penterafobija – strah od punice / Pamti li svekrva da je nekad snaha bila? Svaka snaha zamrzit će svoju svekrvu zbog ovih 15 situacija

Image
Foto: Screenshot (Reddit)

Bake i djedovi puno znače roditeljima kada se žele nakratko odmoriti od obaveza koje ima nameće roditeljstvo. Vrlo su važni u odgoju unuka, no trzavice na relaciji svekrva-snaha postoje otkad je pamtivijeka. Iako postoje snahe koje se slažu s majkama svojih muževa, mnogo je onih koje svoje svekrve jednostavno ne podnose. Kristen Mae, autorica popularnih knjiga i blogerica, u jednom od svojih radova je zajedno sa svojim prijateljicama sastavila listu od 15 stvari koje svekrve baš nikada ne bi smjele raditi. Ovaj duhoviti popis djevojkama služi kao svojevrsni podsjetnik čega se trebaju kloniti kad jednom i same postanu svekrve (preveo portal Živim.hr)

11.2.2019.
14:24
Screenshot (Reddit)
VOYO logo

Tražiti od sina da nju stavi ispred svoje supruge

Kad se jednom moj sin oženi, njegova će žena biti na prvom mjestu. Već sad se lagano pripremam na taj neizbježan događaj. Svakako me snažno udarite u lice ako ikad sinu prigovorim što svoju suprugu stavlja ispred mene i što je voli više nego mene. I bolje mu je da nju voli najviše od svega, jer ona je majka njegove djece. Tako naprosto stvari stoje. (preveo portal Živim.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

*Meme koje smo napravili i našli na Redditu su čista zezancija i crni humor, nemojte se vrijeđati ako ste svekrva*

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/15
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image
TRIKOVI STILISTICE /

Ako imate višak kilograma, možete izgledati vitko: 'Ovo prekriva salo na leđima'