Novo žensko druženje u Splitu i Zagrebu: Brojne poznate cure bile su na predstavljanju Lei Lou kolekcije

Na druženjima u dva grada pojavile su se brojne poznate dame, a Aleksandra je još jednom pokazala prekrasnu i romantičnu kolekciju

5.3.2018.
15:12
Mario Poje/Tonći Čerina
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao što je to već i običaj, predstavljanje najnovije kolekcije za proljeće i ljeto 2018. naše poznate modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, odnosno njenog brenda Lei Lou, i ovoga je puta prošlo u znaku zabavnog ženskog druženja, a druženje se održalo na dvije lokacije - u njenim trgovinama u Splitu i Zagrebu.

U svim novitetima magičnog Lei Lou modnog svijeta došle su uživati brojne Aleksandrine klijentice, koje su već dugi niz godina vjerne ovom ženstvenom modnom potpisu, kao i poznate Hrvatice koje s dizajnericom veže dugogodišnja suradnja.

Evo tko je sve bio na druženju i što se nosilo!

Tko je sve bio na druženjima u Zagrebu i Splitu?

Na druženju u Zagrebu su, između ostalog, bile Ecija Ojdanić, Lejla Filipović i Antonija Stupar Jurkin, koje su se ponovno rado odazvale Aleksandrinom pozivu, dok su u Splitu, uz čašu šampanjca, novim Lei Lou kreacijama nazdravljale Ana Čagalj i Domenica Žuvela.

Glavna tema razgovora na druženjima bila je, naravno, nova Lei Lou kolekcija, koja je mnogima ostala urezana u pamćenje još od prošlog studenog, kada je održana čarobna revija u zagrebačkoj Modernoj galeriji.

Utjecaj 80-ih, romantičarski duh, čipka, til, perle i svjetlucave ljuskice

Kolekcija inače odiše istinskim romantičarskim duhom, a njome se protežu i suptilni utjecaji 80-ih, modne dekade koja ponovno osvaja ormare trendseterica. Aleksandra Dojčinović svojim kreacijama ipak daje jedinstven potpis, pa glamurozne haljine koje je predstavila i koje su prigodno zaokružile desetu obljetnicu njena bivanja na hrvatskoj modnoj sceni, obiluju profinjenom čipkom, bajkovitim tilom, svjetlucavim ljuskicama, resama, perlama i štrasom, dok sami krojevi naglasak stavljaju na struk, kao i ramena puna volumena.

Nova Lei Lou kolekcija, koja uz haljine uključuje cipele i nakit, od sada je dostupna u Lei Lou trgovinama u Zagrebu (Frankopanska 6) i u Splitu (Marmontova 2).

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali